6 Lucuri pe care o femeie înțeleaptă nu își va permite niciodată să le facă!

Posibil, că și tu ai adunat o listă destul de impresionantă de prostii făcute de-a lungul anilor, pe care, dacă nu le regreți, preferi să le uiți, deși acest lucru nu este atât de ușor. Psihologii au enumerat câteva lucruri, pe care femeile înțelepte și încrezătoare nu le fac niciodată. Iată care sunt greșelile pe care ar trebui să le ocolești în viață, pentru a evita regretele pe viitor!

1.Să te înscrii la universitatea, pe care au ales-o părinții

Cel mai prost lucru, care te poate aștepta după absolvire este o diplomă inutilă și lipsa perspectivelor în realizarea potențialului tău creativ.

Femeile înțelepte știu foarte bine ce își doresc și nu se tem să își stabilească scopuri mărețe în față. Femeile încrezute nu se tem să aleagă specialități în care ar dori să se dezvolte: afaceri, politică, business, IT, arhitectură și alte domenii „masculine”, potrivit unora.

2.Să te angajezi la un serviciu, care nu îți place, dar aduce bani

Acest punct este legat de cel anterior. Obținând diploma, multe femei se angajează după specialitate, fiind absolut dezinteresate de domeniul în care activează. Cu alte cuvinte, își îndeplinesc obligațiunile pentru că sunt plătite.

Femeile înțelepte sunt concentrate în primul rând să atingă anumite înălțimi în carieră și muncesc nu pentru că așa trebuie, ci pentru a genera noi idei și a demonstra în fiecare zi de ce sunt capabile.

3.Să te căsătorești nu cu bărbatul iubit, ci cu cel „de încredere”

Cât de gândit nu ar fi acest pas, trebuie să ții cont că sentimentele au o mare importanță. Mai devreme sau mai târziu, acestea vor ieși la iveală și nu vei reuși să le ascunzi, oricât de mult nu ți-ai dori acest lucru.

Femeile înțelepte nu se opun sentimentelor lor, dar nici nu-și pierd capul, indiferent cât de pasională nu ar fi relația. Nu permite temerilor tale să te facă nefericită și să trăiești alături de omul pe care nu îl iubești.

4.Să te împotmolești în datorii 

Desigur, cel puțin o dată în viață fiecare ajunge să solicite un împrumut fie de la altcineva, fie de la instituțiile de credit (pentru a cumpăra un apartament sau un automobil, pentru reparații, pentru o vacanță de vis ș.a.). Dar iată un paradox: majoritatea femeilor, pur și simplu, nu știu cum să gestioneze în mod corespunzător banii și foarte curând ajung într-o capcană a datoriilor. Femeile înțelepte întotdeauna analizează bine situația și își evaluează adecvat posibilitățile.

5.Să ratezi o oportunitate bună

Psihologii susțin, că în viața fiecărui om există asemenea momente, când apare o șansă excelentă dar, din păcate, foarte puțini dintre noi au curajul să o folosească competent. Oamenilor le este frică de schimbări, de dificultăți, de incertitudine și multe alte lucruri ce vin odată cu o nouă oportunitate în viață. Femeile înțelepte știu să profite de oportunitățile bune și au curajul să își schimbe viața.

6.Să te critici pe nedrept și să nu crezi în propriile puteri

Din anumite motive, majoritatea femeilor nu cred că pot fi interesante sau atât atrăgătoare, încât bărbații decenți să viseze să le întâlnească. Lipsa de încredere în sine le împiedică să obțină ceea ce își doresc în viață și ceea de ce sunt cu adevărat demne.

Femeile înțelepte își cunosc valoarea și sunt încrezute în propriul farmec. De aceea, ele nu au timp pentru autocritică, ele sunt ocupate, bucurându-se de viață.