5 sfaturi care te ajută să arăți și să te simți mai bine în doar 10 zile!

În mare parte, frumusețea feminină depinde de capacitatea și dorința femeii de a avea grijă de sine și mai puțin de trăsăturile primite de la natură. Mai mult de atât, să creezi o imagine frumoasă și îngrijită nu este chiar atât de dificil cum ar putea părea la prima vedere. Iată câteva sfaturi care o să te ajute să arăți mai bine în doar 10 zile.

1.Fă exerciții fizice în fiecare zi

În general, nu este atât de ușor, mai ales dacă nu obișnuiești să faci sport în mod regulat. Însă trebuie să depui efort și să îndeplinești chiar și cele mai simple și elementare exerciții. Peste o săptămână, vei observa că te simți mult mai bine după activitatea fizică.

2.Redu cantitatea de sare

Adesea, din cauza aportului mare de sare apar umflăturile, deoarece aceasta reține lichidul în organism. Desigur, nu e cazul să renunți definitiv la ea, dar merită să minimalizezi cantitatea consumată. Deja după câteva zile vei începe să observi schimbări benefice în organism.

3.Nu folosi prosoape

Dacă ai pielea sensibilă și problematică, este mai bine să renunți la utilizarea prosoapelor din țesătură. Acordă atenție șervețelelor de hârtie care își fac treaba mai blând și delicat. Cel mai bine este să nu îți ștergi fața, ci să absorbi ușor apa cu un șervețel.

4.Duș de contrast

Medicii nu încetează să recomande această procedură utilă. Ajută îndeosebi dacă obișnuiești să o practici dimineața, în loc de dușul obișnuit. Dușul de contrast contribuie la trezirea mai rapidă a organismului, la îmbunătățirea circulației sângelui și a tonuslui pielii. Începe treptat, cu diferențe minime ale temperaturii apei.

5.Masajul

Dacă nu există contraindicații, înscrie-te la o sesiune de masaj, chiar și cea mai simplă. Acesta ajută la îmbunătățirea circulației sângelui și a tonusului muscular, ceea ce, evident, va fi un plus și pentru aspectul tău. Mai ales dacă ai unele probleme sau depuneri de săruri. Aceasta este într-adevăr una dintre cele mai bune soluții cosmetice și medicale. Găsește un specialist bun și cu experiență și profită de aceste proceduri plăcute!