5 secrete de frumusețe de la Marilyn Monroe, care îți vor prinde bine și astăzi

Una dintre cele mai frumoase, senzuale și populare femei din lume, Marilyn Monroe, rămâne un etalon al frumuseții chiar și astăzi. Actrița știa cum să-și accentueaze părțile bune și cum să le scoată în valoare. Trucurile de care se folosea ea, rămân actuale și astăzi.

1.Hidratare în loc de iluminator

În acea perioadă, de iluminatoare nici nu se știa. Actrița însă înțelegea că un ten luminos arată mult mai bine decât unul lipsit de vitalitate. Înainte să meargă la filmări sau la vreo sesiune foto, actrița aplica cremă hidratantă sau vaselină. Acest truc îi facea pielea să strălucească, dar într-un mod foarte natural și plăcut.

2. Pudra pentru bebeluși în loc de șampon

Trucul cu pudra îl folosesc și celebritățile contemporane. Angelina Jolie, de exemplu, folosește pudra pentru bebeluși pe post de șampon uscat. Această metodă este indicată mai ales când ai părul gras, iar spălatul frecvent poate înrăutăți situația și dăuna părului. Este suficient să presari pudra la rădăcini, să lași timp de 20 de secunde, după care să piepteni părul. Astfel acesta devine curat și plin de volum.

3.Fardurile albe pentru ochi larg deschiși

Acest lifehack, actrița l-a aflat de la stilistul său. Fardul alb, ușor sidefat trebuiește aplicat pe suprafața pleoapei și în colțul interior al ochiului. Astfel ochii vor părea mai mari și mai expresivi.

4.Rujul gradient

Încă un secret de frumusețe al minunatei actrițe este folosirea mai multor nuanțe de ruj. Pentru a obține niște buze roșii pline, ea folosea 5 rujuri. La margini aplica cea mai închisă nuanță de roșu, iar spre mijloc din ce în ce mai deschisă. Astfel buzele capătă mai mult volum și senzualitate.

5.Aroma

Chanel nr.5 a fost parfumul pe care Marilyn Monroe îl promova și îl utiliza permanent. Această aromă rămâne populară chiar și astăzi. Monroe spunea că acest parfum îi oferă încredere și rafinament. Actrița nu ieșea din casă fără să se parfumeze, în special la filmări, evenimente, dar și atunci când mergea la plimbare sau chiar la culcare.