5 secrete de frumusețe de la Jacqueline Kennedy actuale și astăzi

Jacqueline Kennedy este una dintre cele mai populare prime doamne din toate timpurile. Toată America o iubea și o lume întreagă o admira și nu era vorba doar despre frumusețe. Prima doamnă Kennedy avea stil, pe care multe femei încercau să-l imite. Ea nu se lăsa influențată de trenduri, ea purta ceea ce i se potrivea. Stilul său a fost întotdeauna rafinat și elegant.

1.Rujul – elementul de bază

Jacqueline Kennedy n-a apărut niciodată cu exces de machiaj, însă buzele sale erau evidențiate aproape de fiecare dată. Nuanța sa preferată era roșul intens. Accentul pe buze a devenit pentru ea un fel de carte de vizită. La fel, prima doamnă obișnuia să folosească diverse nuanțe de roz, bine combinate cu ținuta.

2.Curățarea tenului – obligatorie

Soția președintelui american nu se culca niciodată cu machiaj pe față. Demachierea și curățarea tenului era regula sa de aur pentru îngrijirea feței.  Special pentru ea, se produceau săpunuri și alte produse de îngrijire.

3.Crema de față potrivită

Știau toți de viciul primei doamne – fumatul. Ea nu a putut renunța la acest obicei nici în timpul sarcinii. A fost criticată foarte mult pentru asta. Însă nici critica, nici sarcina și nici pielea uscată n-au determinat-o să renunțe. În schimb, ea a găsit o soluție mult mai potrivită. Special pentru ea a fost realizată o cremă de față, care să-i hrănească bine pielea afectată de consecințele fumatului.

4.Parfumul potrivit

Parfumul este un detaliu important din imaginea unei femei. Anume aroma o definește pe o doamnă adevărată. Jacqueline a folosit întotdeauna același tip de parfum, care o reprezenta.

5.Forma sprâncenelor

Încă din acele timpuri, femeile erau conștiente de importanța formei sprâncenelor. Acestea redau expresia feței și deseori caracterul femeii. Prima doamnă la fel își îngrijea sprâncenele – le pieptăna și avea grijă ca forma lor să fie cât mai corectă. Ea știa că sprâncenele bine aranjate îi permiteau să renunțe la machiajul ochilor.