5 reguli ale femeilor care se prețuiesc pe ele însele. Dacă respecți una dintre acestea reguli, faci parte dintre ele!

Sunt femei care pot fi văzute de departe. Ele atrag privirile admirative ale bărbaților și pot provoca invidie la multe femei.
O astfel de femeie se respectă pe ea însăși și interesele ei. Ea radiază magnetism interior și cineva vrea să rămână în spațiul ei cât mai mult posibil.
Care este secretul unor astfel de femei? Ce reguli respectă o femeie care știe să se prețuiască?

Se pricepe la stabilirea limitelor.

Într-o relație sau în cadrul comunicării, o astfel de femeie știe să stabilească limite, își cunoaște interesele și indică întotdeauna clar ce îi place și ce nu. Ea știe să cedeze, dar nu o face niciodată în detrimentul ei. Ea se acceptă pe sine și pe ceilalți fără critici și respectă limitele personale ale partenerului ei.

Este încrezătoare în sine și predispusă la „indiferență sănătoasă”.

Ea știe să „fie, nu să pară”. Această femeie își cunoaște punctele forte și punctele slabe. Știe să se exprime și nu se teme să fie ea însăși. În același timp, nu se teme de condamnări și critici din exterior. Ea nu invidiază și nu caută să-i imite pe alții.

Ea nu se laudă cu realizările ei la fiecare colț.

Ea este un mister pentru mulți. Ea este lipsită de „show-offs” și nu caută să demonstreze nimic nimănui, o astfel de femeie știe pur și simplu ce vrea de la viață și își stabilește obiective realiste.

Ea nu se grăbește la primul venit.

O femeie care își cunoaște propria valoare nu se va grăbi la primul venit. Ea nu consideră un bărbat drept ultima șansă din viața ei, pentru că știe că merită tot ce este mai bun.

Ea iese din relații în care nu se dezvoltă fără regrete.

O femeie nu va cădea în postura de „victimă” și nu va suporta o relație în care se simte inconfortabil. Ea nu va tolera umilința, trădarea și poate părăsi cu ușurință o astfel de relație. Își respectă partenerul și libertatea, dar în același timp necesită aceeași atitudine față de ea însăși.

Pentru a respecta toate aceste reguli, este important în primul rând să lucrezi asupra ta. Adesea, fricile noastre interioare, îndoielile, complexele nu ne permit să trăim o viață plină și să ne bucurăm de fiecare zi.