5 Pași esențiali pentru a înlătura energia negativă din casa ta! Află cum ți se va schimba viața!

Una din cele mai eficiente metode de a-ți schimba viața spre bine este să scapi de energia negativă. Vei zice, că nu e o chestie serioasă, însă în realitatea, locul unde petreci o mare parte a timpului, adică casa ta, îți poate influența dispoziția.

Mulți oameni subapreciază puterea energiei negative, de aceea se pot simți blocați la o anumită etapă a vieții lor. Poate că ar trebui să începi a-ți schimba viața, încercând să eliberezi energia casei tale. De îndată ce vei face acest lucru, vei descoperi că te simți mai încrezător și că ai mai multă motivație.

Aceste sfaturi te vor ajuta să întreprinzi pașii esențiali pentru a purifica energia casei tale:

1.Fă curățenie minuțios în casă. Primul pas, pe care ar trebui să-l faci, pentru a scăpa de energia negativă este să faci curățenie. Schimbă lenjeria de pat, curăță covoarele prăfuite, aranjează lucrurile la locurile lor. Mulți oameni spun, că simt o ușurare instantanee de la senzația de curățenie și ordine.

2.Rearanjează mobilierul. După curățenie, asigură-te că aranjamentul mobilierului este destul de confortabil pentru tine. Dacă asta nu e așa, atunci trebuie să rearanjezi unele piese, pentru a obține mai mult spațiu liber. O mare parte a energiei negative vine de la faptul că asculți și urmărești toate acele evenimente teribile care sunt arătate la știri. Fă accentul principal al interiorului pe un tablou frumos în locul televizorului. Acest lucru îți va permite să nu te distragi de fiecare dată, când intri în cameră.

3.Aprinde lumânări aromate. Schimbarea mirosului joacă un rol foarte mare în purificarea energiei. Tămâia este o modalitate excelentă de a schimba complet dinamica spațiului de locuit. De asemenea, aceasta te poate ajuta și în timpul meditației. Purificând aerul, pe care îl respiri, aduci liniște în locuința ta. Acest lucru va influența fără îndoială gândurile și viziunea ta asupra multor lucruri.

4.Scapă de obiceiuril proaste. Pentru a elimina energia negativă, atrage o atenție deosebită lucrurilor pe care le faci în casă. Ține minte, pentru ca în locuință să trăiești și să respiri ușor, trebuie să începi să te „curăți” pe sine.

5.Adaugă mai multe plante vii în interior. O mulțime de plante de cameră aduc energia pozitivă și armonia în casă, de aceea poți să îți amenajezi cu încredere o grădină verde chiar în locuința ta.

Și nu uita, că e posibil să scapi de energia negativă! Deseori, pare a fi o sarcină dificilă, care necesită mult timp și efort, însă dacă vei încerca, vei fi uimit de rezultat. Începe să controlezi propriile fluxuri de energie pentru a-ți controla viața și potențialul.