5 metode unice care curăță vasele sanguine ale creierului, despre care medicii tac

Când depozitele de colesterol și grăsimi se depun pe pereții venelor, încep să se manifeste complicații, cele mai importante sunt reprezentate de accidentul vascular cerebral și de boala cardiacă ischemică. Curățirea vaselor cerebrale este o procedură foarte importantă care îți poate îmbunătăți semnificativ bunăstarea și te poate feri de o serie de boli, precum osteocondroza sau ateroscleroza.

Curățare vaselor cerebrale te vor salva de durerile de cap, iar starea emoțională se va îmbunătăți.

Citiți în continuare 5 rețete eficiente și dovedite pentru purificarea vaselor cerebrale.

Prima metodă: miere și nuci

Amestecați miezul de la cinci nuci cu o lingură de miere, adăugați un pic de scorțișoară zdrobită și ghimbir. Lăsați amestecul pentru o zi la frigider, apoi consumați câte o linguriță de trei ori pe zi cu o jumătate de oră înainte de mese.

A doua metodă: suc de ceapă și miere

Amestecați jumătate de pahar de suc de ceapă cu un pahar de miere. Folosiți câte o linguriță din acest amestec de trei ori pe zi cu o jumătate de oră înainte de masă. Acest amestec nu doar va curăța vasele cerebrale, dar va întări și sistemul imunitar.

A treia metodă: sucuri naturale

În fiecare zi, cu o jumătate de oră înainte de prânz și cină, bea jumătate de pahar de suc de rodii, de mere sau morcov. Alege un suc bio sau cel mai bine prepară-l acasă.

A 4-a metodă: infuzie de brusture

Este necesar să torni apă fierbinte într-un termos, adaugă aproximativ 10 grame de rădăcini de brusture uscat, lăsați amestecul la un loc întunecat timp de 8-10 ore, apoi scoate-ți brusturele din apă. Luați câte patru linguri din această infuzie înainte de micul dejun timp de o lună.

A 5-a metodă: alimente sănătoase

Pentru sănătatea generală și curățarea vaselor sangvine trebuie să mănânci alimente sănătoase. De exemplu poți mânca fructe sau o mână de stafide și nuci, cu o jumătate de oră înainte de micul dejun, sau să bei un pahar de apă amestecat cu o linguriță de miere și o felie de lămâie cu 15-20 minute înainte de masă.