Inele prea multe sau colanți cu sandale: 5 semne că pari lipsită de gust

Dacă ții la imaginea ta și nu vrei să pari lipsită de gust, evită aceste 5 greșeli.

Excesul de aur

Să porți toate bijuteriile de aur pe care le ai în casă este un obicei de prost gust. Și, deși vremurile în care aurul demonstra că ești o persoană bogată au dispărut de ceva timp, multe femei continuă să poarte inele de aur pe fiecare deget și le „asortează” cu mai multe lănțișoare în același timp.

Pantofi negri pentru toate ocaziile

O altă extremă, în care majoritatea femeilor ajung, este alegerea pantofilor negri pentru orice ținută. Pantofii negri sunt frumoși, dar nu arată deloc stilat la o ținută de vară, la blugi sau la o ținută monocromă pastelată. În asemenea cazuri, mult mai stilați vor arăta o pereche de pantofi nude sau roz.

Colanți în timpul verii

Din anumite motive, multe femei sunt convinse că este interzis să apari în societate fără colanți, indiferent de anotimp. Desigur, unele companii mari au acest dress code pentru angajatele lor, dar este lipsit de gust, pe caniculă, să îmbraci colanți în timpul liber sau atunci când ieși în oraș. În plus, este greșit să porți colanți când încalți sandale cu vârf deschis.

Stil monoton

Monotonia stilului este o problemă pentru o mare parte dintre femei. Din frică să nu greșească, multe femei aleg haine monotone, linii moderate, fără contraste și detalii. Acesta însă nu poate fi decât un stil de afaceri, pentru care nu trebuie să optezi în toate situațiile.

Asortarea mărgelelor

Alegerea bijuteriilor minimaliste este soluția perfectă în cazul în care îți vine greu să asortezi accesoriile cu ținutele. Dacă însă alegi bijuterii supradimensionate, trebuie să ai grijă ca îmbrăcămintea pe care o porți să fie monocromă sau minimalistă.