5 Exemple despre cum NU TREBUIE să te îmbraci la birou!

Cea mai mare parte a zilei o petrecem la serviciu, iar garderoba influențează percepția oamenilor asupra profesionalismului nostru. Anume din acest motiv este important ca ținutele pe care le purtăm să corespundă anturajului și ocaziei. Am adunat 5 greșeli ce țin de garderoba de birou, care pot fi ușor corectate.

1.Haine prea mulate

Chiar și în absența unui dress-code la serivicu, este mai bine să te abții de la a purta haine prea strâmte și mulate pe siluetă. Ținând cont de tendința modelelor over-size, într-un mediu de lucru acest stil va arăta mai potrivit, iar cel mai important în aceste haine te vei simți mult mai confortabil.

2.Imagini nestilizate cu accesorii

Mulți continuă să se teamă de accesorii sau de obiectele la modă în garderobă. O ținută prea simplă la interviu poate fi o dovadă pentru faptul, că tu niciodată nu te îmbraci așa. Adaugă câteva elemente individuale care îți vor face ținuta de birou mai interesantă și mai stilată.

3.Combinații repetate 

Problema „Nu am ce îmbrăca” de cele mai multe ori apare din cauza că tu alegi aceleași combinații de îmbrăcăminte. Acordă puțin timp pentru a-ți revedea garderoba și încearcă să creezi combinații noi. Acest lucru va aduce varietate, iar imaginile tale vor primi în mod constant complimente din partea colegilor.

4.Tricourile cu inscripții

Tricourile și bluzele cu inscripții amuzante ar trebui să fie lăsate pentru weekend. La serviciu poți ajunge într-o situație incomodă din cauza acestui element al garderobei. Pentru zilele de vineri în stil casual optează pentru imprimări clasice sau pentru o paletă de culori neutre.

5.Imprimeuri animalice

Necătând la actualitatea acestei tendințe, imprimeurile animalice sunt prea agresive pentru birou. Abține-te chiar și de la pantofii în acest stil. Dacă îți dorești ca pantofii să fie un accent aprins al imaginii tale, te sfătuim să acorzi atenție culorilor de roșu, albastru și turcoaz.