4 zone ale corpului feminin care ar fi bine să rămână ascunse!

În ciuda faptului că moda modernă este destul de democratică în raport cu ținutele deschise și recunoaște corpul feminin ca fiind estetic sub orice formă, iar fiecare sezon vine cu decolteuri tot mai adânci și țesături transparente, există unele reguli nescrise conform cărora unele părți ale corpului ar trebui să rămână acoperite. Nu, stiliștii nu sunt deloc împotrivă ca fashionistele să adopte ultimele tendințe de pe podium, dar te sfătuiesc să respecte unele recomandări generale.

4 zone ale corpului feminin care ar fi bine să rămână ascunse:

Brațele

Calm! În primul rând, asta nu se referă la toată lumea și, în al doilea rând, nu întotdeauna. Atât fetelor tinere, cât și femeilor mai în vârstă, stiliștii le recomandă să își ascundă coatele. Chiar și cu o îngrijire regulată a pielii, zona de îndoire a mâinilor rămâne mai întunecată cumva și crăpată. Aceasta nu arată prea estetic și, prin urmare, nu merită să fie demonstrată. Coatele crăpate pot atrage priviri și pot strica impresia chiar și despre cel mai elegant aspect. De ce să-ți asumi un astfel de risc?

Gâtul și decolteul

Aceste două zone ale corpului feminin sunt, de asemenea, foarte solicitante și trădează rapid semnele de îmbătrânire. Ridurile de pe gât apar multe mai devreme decât pe față. În ceea ce privește zona decolteului, aceasta este foarte sensibilă la lumina soarelui și devine mai predispusă  la pigmentare. Pentru a părea mai tânără decât vârsta ta reală, acordă preferință bluzelor mai puțin decoltate și eșarfelor stilate. Iar dacă dorești să conferi eleganță imaginii, alege ținute cu spatele deschis. Privirile entuziasmate îți sunt garantate!

Abdomenul inferior

Stiliștii recomandă insistent ascunderea acestei zone, dacă nu complet, atunci cel puțin partea inferioară. Desigur, unele tendințe ale anilor 2000 revin din nou în modă și sugerează blugi sau pantaloni cu talie joasă, însă totul rămâne la discreția ta.

Genunchii

Renumita icoană a stilului Coco Chanel considera că genunchii deschiși sunt aproape o crimă. Ea era de părerea că această parte a corpului în niciun caz nu trebuie arătată lumii. Oare de ce marea Chanel, care s-a revoltat întotdeauna împotriva regulilor consacrate, experimenta cu îndrăzneală în domeniul modei, era o inovatoare în lumea stilului și nu recunoștea standardele vestimentare obișnuite, insista ca genunchii unei femei să fie ascunși?

Există suficiente motive pentru acest lucru. În primul rând, pielea de pe genunchi, ca și de la coate, este mai predispusă la întunecare și pigmentare. În al doilea rând, pantalonii scurți și fustele mini pot dezavantaja silueta, pot face picioarele să pară mai scurte și mai pline decât sunt cu adevărat. Cu toate acestea, dacă ești o deținătoare norocoasă a picioarelor zvelte și frumoase, poți să nu ții cont de sfaturile lui Coco Chanel.