4 tunsori scurte pentru femeile 50+: Ascunde cu iscusință schimbările legate de vârstă!

Multe femei, chiar și după ce împlinesc vârsta de 50 de ani, încearcă să arate elegant și atractiv. Acest lucru devine posibil prin îngrijirea corectă, ajutorul stiliștilor, cosmetologilor și coaforilor. Toți acești specialiști joacă un rol important, deoarece o tunsoare selectată corect ajută la ascunderea iscusită a schimbărilor legate de vârstă.

În acest sezon, cele mai populare coafuri pentru părul scurt printre doamnele trecute de 50 de ani sunt următoarele:

Tunsoarea Pixie

Creând un volum suplimentar, această tunsoare este o alegere foarte bună pentru femeile cu părul subțire. Datorită tunsorii pixie, imaginea capătă aspect mai tânăr, iar neajunsul părului subțire și rar este ascuns destul de bine. În plus, această coafură nu necesită prea mult timp și efort pentru aranjare.

Tunsoarea Bob – carre

Opțiunea perfectă pentru femeile elegante și sofisticate. Această tunsoare rămâne a fi la modă ani la rând, datorită faptului că se potrivește practic oricărei forme a feței și oricărei vârste. Cu o aranjare potrivită și puțin volum, această coafură te face să arăți mai zveltă, iar gâtul să pară mai lung.

Tunsoarea Aurora

Este o opțiune pentru părul scurt și mediu. Se realizează în mai multe straturi cu o filare atentă a capetelor, datorită cărora părul capătă structură. În același timp, această tunsoare nu se potrivește pentru părul dens, pe care îl face să pară greoi.

Tunsoarea Cascadă scurtată

Se potrivește femeilor cu orice formă a feței. Cu această tunsoare este ușor de ascuns adevărata vârstă a deținătoarei. Volumul și densitatea vizuală a părului sunt obținute cu ajutorul șuvițelor de diferite lungimi. Pentru acest efect este necesar să păstrezi tranziția armonioasă a acestora.