4 ținute tinerești de care să te ții departe, dacă ai peste 40 de ani! Găsește alternative potrivite!

40 de ani este vârsta când trebuie să îți demonstrezi gustul și stilul cu mare iscusință. Însă, dorind să pară mai atrăgătoare, femeile aleg în mod greșit ținute tinerești – strălucitoare și sfidătoare. Iată lucrurile la care ar trebui să renunți pentru a arăta întotdeauna uimitor!

Costum sport și machiaj aprins

Evită imaginile țipătoare, de exemplu, în stilul „glamour”. Acest stil este potrivit pentru adolescentele care încearcă din răsputeri să iasă în evidență și să experimenteze.

Pentru femeile cu vârsta de peste 40 de ani este suficient să demonstreze eleganță și stil impecabil. Moderație în alegerea culorilor și modelelor – iată rețeta unei imagini reușite. Silueta și fața se schimbă odată cu vârsta, deci îmbrăcămintea nu ar trebui să sublinieze aceste schimbări. Stiliștii te sfătuiesc să acorzi preferință culorilor nobile – bej, gri, ciocolată. Culorile aprinse și chicul sport vor fi nepotrivite, acestea contrastează cu vârsta și, prin urmare, o scot în evidență.

Acest lucru nu înseamnă că nu poți folosi culori luminoase în imaginile tale. O brățară, ruj, geantă, eșarfă sau pantofi – toate acestea vor ajuta să adaugi luminozitate și prospețime întregii imagini.

Blugi albaștri și tricou negru

Combinația de blugi albaștri și tricoul negru a devenit clasică. Această imagine este potrivită pentru ieșirile de zi cu zi, pentru o plimbare la magazin, cinema și cină cu prietenii. Dar nu folosi astfel de combinații tot timpul – garderoba ta va deveni plictisitoare.

Blugii au devenit o parte indispensabilă a garderobei oricărei femei. Dar înlocuiește tricorul cu o bluză sau o cămașă, asortează ținuta cu un puloveri, jachetă sau cardigan la modă. Cămașa albă și blugii albaștri reprezintă un alt set clasic, dar care îți avantajează vârsta și statutul în orice situație.

Bluză mulată, fusta mini și tocuri înalte

Stiliștii au o regulă – cu cât fusta este mai scurtă, cu atât tocurile sunt mai joase. Combinația unei fuste mini și pantofii cu toc înalt arată vulgar la femeile de orice vârstă, deoarece nu ține cont de moderație și eleganță.

Dacă dorești să îți demonstrezi picioarele zvelte, optează pentru o fustă creion până la genunchi. Aceasta poate fi purtată în siguranță cu pantofi cu toc în stil clasic.

Fusta midi și balerini

Din păcate, nu toate femeile au o astfel de înălțime care să le permită să poarte o astfel de ținută. Fusta midi în combinație cu balerinii scurtează vizual figura și picioarele, ceea ce va face ca șoldurile tale să pară mult mai voluminoase.

Alege pantofi cu toc jos, care arată elegant și îți fac picioarele atractive. Acum se poartă fustele și cu adidași – alege o pereche de adidași clasici, o fustă maxi cu pliuri și o geacă stilată. Această combinație actuală te va face să arăți superb și îți va ascunde perfect vârsta.