4 recomandări, cum să faci ca LEGEA ATRACȚIEI să lucreze în favoarea ta

„Tu ești un magnet viu, atragi în viața ta ceea ce corespunde gândurilor tale”, a spus specialistul în motivare Brian Tracy.

În ultimii ani, mult se vorbește despre legea atracției. Despre aceasta se filmează documentare și se scriu cărți. Potrivit legii atracției, o persoană poate obține tot ce vrea în această viață, trebuie doar să se concentreze pe dorințele sale, iar Universul va răspunde la „cererea”. Legea atracției ne oferă ceea ce cerem mai mult și ceea pentru ce acționăm. Specialistul în motivare Brian Tracy vine cu 4 sfaturi cum să atragem emoțiile pozitive și lucrurile frumoase în viața noastră.

1.Începeți ziua corect.

Potrivit psihologilor, dacă ești de dimineață bine dispus, energic, atunci ziua va fi una reușită.

Sunteți obișnuit să opriți alarma și să stați încă „5 minute” în pat, iar apoi nu reușiți să faceți tot ce ați planificat, întârziați la locul de muncă și toate merg de-a-ndoaselea? Potrivit psihologilor, trebuie să scăpați de acest obicei, să vă ridicați din pat cu „5 minute” mai devreme și atunci veți avea o zi productivă.

2.Ce vrei cu adevărat să atragi?

Dacă nu ați făcut niciodată o listă cu ceea ce dorește să obțineți, atunci poate fi destul de dificil să răspundeți la această întrebare.

Să presupunem că vreți mai mulți bani. Abordați această problemă cu toată seriozitatea. Scrieți acest obiectiv pe o foaie și specificați suma exactă. Poate vrei să obții 50 de mii, 100 de mii sau chiar 1 milion de dolari, scrie această sumă. În cazul, în care, vă stabiliți un obiectiv clar, veți reuși să vă atingeți scopul.

Unde vrei să mergi într-o excursie? Doriți să mergeți la Londra, Paris, Roma, Veneția sau New York? Citiți despre orașul, țara, care vreți să o vizitați. Trebuie nu numai să visezi, ci și să acționezi. Deschideți un cont de economii și puneți bani pe acesta, pe care apoi le veți cheltui în vacanță.

Ce fel de mașină vrei? Înscrieți-vă la un test drive pentru săptămâna viitoare!

Care este domeniul de activitate în care doriți să activați? Înscrieți-vă la un curs care vă va permite să dobândiți și să dezvoltați abilitățile necesare.

Creați o „listă de dorințe”. Aceasta este o modalitate excelentă de a vizualiza tot ceea ce doriți să obțineți.

3.Urmăriți-vă gândurile.

Chiar dacă gândim pozitiv, uneori lucrurile neplăcute totuși se întâmplă. Din păcate, nu totul poate fi prevenit în această viață.

Când ni se întâmplă ceva rău, noi în schimb avem ocazia să ne exprimăm recunoștința pentru toate lucrurile frumoase care există deja în viața noastră. Îi putem mulțumi lui Dumnezeu sau Universului pentru prietenii și familia noastră, pentru că suntem sănătoși și că avem o casă sau un loc de muncă.

4.În fiecare zi, vorbiți despre obiectivele pe care doriți să le atingeți.

Dacă nu ați elaborat încă o listă cu dorințele pe care le aveți, pe termen scurt, mediu și lung, specialiștii în motivare recomandă să faceți acest lucru cât mai curând posibil. Reduceți lista la 10 obiective și citiți-o în fiecare dimineață.

O altă modalitate eficientă de a obține tot ce vă doriți este să spuneți cu voce tare anumite afirmații motivaționale în fiecare zi.

Și nu uitați că legea atracției funcționează numai dacă faceți anumite eforturi. Începeți să acționați astăzi, meritați să trăiți viața pe care o visați.