4 modalități simple de a-ți ridica vibrațiile

Totul în viață emite sunet și energie. S-ar putea, de exemplu, să observi că vibrația ta cu ceilalți se schimbă în funcție de modul în care interacționezi. Pe de altă parte, dacă ai fost vreodată salutat de cineva pozitiv la locul de muncă, atunci știi și cât de pozitiv este impactul lor asupra ta.

Un detaliu mic, precum zâmbetul fericit al unui coleg vesel te poate ajuta să uiți de problemele tale.

Astfel, valoarea vibrațiilor nu poate fi subestimată. Cu vibrații pozitive, îi poți influența pe cei din jurul tău să fie mai buni și să se simtă mai vioi.

#1: Păstrează-ți calmul în orice situație

Mult prea des, motivul pentru care există negativitate este, că permitem emoțiilor să preia control asupra noastră. Acest lucru face ca tu să fii mai puțin înclinat să gândești pozitiv, deoarece stresul și furia ta deformează încet judecata. În consecință, este necesar să gândești limpede chiar și în situațiile de stres.

Desigur, nu uita că nu trebuie să lași ca furia ta să dăuneze la cei din jur. Dacă chiar simți că nu te poți controla, inspiră adânc și fă niște exerciții de respirație, chiar și spirituale. Acest lucru, probabil, va elimina o parte din tensiune din corpul tău.

#2: Apreciază tăcerea

Când ești afară, întotdeauna există un fel de presiune asupra ta. Fie că vorbești cu străini sau pur și simplu ești normal în preajma lor, ești întotdeauna, sub impactul unei presiuni. Totuși, ceea ce trebuie să înțelegi este că, uneori, nu trebuie să interacționezi.

De fapt, s-ar putea chiar să fie nevoie să te distanțezi de oameni și să apreciezi pur și simplu liniștea. Acum, asta nu înseamnă că poți doar să taci oricând vrei, dar dacă ai timp pentru asta, folosește-l tăcând și meditând temeinic.

Odată ce ai stăpânit arta tăcerii și a liniștii, vei putea emite vibrații pozitive pur și simplu având o mentalitate pozitivă. Nu vei mai simți presiunea externă a societății, iar oamenii te vor privi într-un mod mai favorabil, știind că taci de dragul autenticității.

„Dacă vrei să găsești secretele universului, gândește-te în termeni de energie, frecvență și vibrație.” – Nikola Tesla

#3: Iartă trecutul

Prea des, motivul pentru care oamenii nu sunt capabili să emită vibrații pozitive, este faptul că nu sunt pregătiți să renunțe la trecutul lor. De exemplu, din cauza durerii din trecut, în acest moment s-ar putea să nu fii deschis pentru o relație nouă.

Și în timp ce ești îndreptățit să fii complet furios și rănit din cauza a ceea ce s-a întâmplat atunci, știi că s-ar putea să nu fie o idee bună să ții la acea furie prea mult timp. Acest lucru se datorează faptului că durerea ta se poate răspândi la alții.

Asta determină apoi o răspândire teribilă a vibrațiilor negative. La locul de muncă, acest factor îți poate afecta capacitatea de a socializa și de a lucra împreună cu colegii. La nivel personal, te împiedică să apreciezi prezentul și viitorul deopotrivă, eliminând din viață distracția și făcându-te să te simți nefericit la nesfârșit.

Forțează o schimbare în interior, care apoi te face mai bun.

#4: Oferă-ți puțină dragoste

Acesta este poate cel mai important lucru pe care îl poți face pentru tine. Atunci când îți subestimezi adevăratul potențial sau nu-ți dai suficient credit, îți slăbește capacitatea de a-ți arăta puterea în fața altor oameni. Este suficient să spunem că cel mai eficient mod de a vă crește vibrația este să o proiectați. Prin urmare, a proiecta aceeași vibrație înseamnă că trebuie să crezi în tine. Este destul de ușor să te urăști pe tine însuți și să nu fii încrezător.