30 de Metode de a-ți atinge visurile!

Visezi să călătorești în întreaga lume? Dorești de mult timp să scrii o carte? Sau vrei să-ți deschizi propria cafenea? Fiecare are vise unice, dar numai câțiva cred că împlinirea lor este posibilă. Nu permiteți niciodată nimănui să vă spună că nu puteți face ceva. Credeți în voi înșivă. Căutați scopul și sensul vieții. Cel mai important lucru este să crezi că sunt reale și să urmărești cum se îndeplinesc. Apoi puteți să arătați altora că viața nu este atât de grea cum se crede. Și că sunteți norocos să trăiți în această lume frumoasă, unde se întâmplă miracole în fiecare zi.

1.Fii pozitiv. Mergi prin viață cu atitudine pozitivă. Când vorbești, fă-o cu intenții bune. Atrageți gânduri pozitive, indiferent de ce faceți. Cu cât mai multă energie pozitivă va fi în gândurile tale, cu atât mai puțin negativă va fi viața ta.

2.Fii recunoscător. În această lume există multe lucruri pentru care să fim recunoscători. Fii recunoscător pentru familia ta. Fii recunoscător pentru prietenii tăi. Fii recunoscător pentru casă. Fii recunoscător pentru mâncare. Fii recunoscător pentru aventură. Există mulți oameni pe această planetă, care nu pot decât să viseze la ceea de ce voi vă bucurați deja.

3.Crede în visurile tale. Atrageți ceea la ce visați. Anume visurile tale pot transforma viața într-un miracol nesfârșit. Trebuie să credeți fără îndoială în tot ceea de ce aveți nevoie sau vă doriți.

4.Ascultă intuiția. Sunteți singurii care au control asupra a ceea ce se întâmplă în mintea voastră. Dacă ceva te face să te simți bine, cu siguranță trebuie să o faci. Este important să ascultați cu atenție vocea interioară. Trebuie să știți și să fiți pregătiți pentru faptul că intuiția dumneavoastră vă va ajuta.

5.Găsește curajul pentru a-ți asculta inima. Legea atracției vă va afecta inima. Și dacă aspirația inimii tale duce la durere, atunci trebuie să fii capabil să întâlnești suferința cu curaj. Curajul dă putere. Nu lăsa pe alții să te tragă în jos. Înconjurați-vă cu oameni care vă susțin în toate și nu uită să vă sprijine.

6.Ascultă-ți instinctele. Întotdeauna spunem că intuiția oferă indicii corecte. Dar instinctele noastre pot, dimpotrivă, să ne facă slabi. Acordați atenție acestei “legături slabe” și amintiți-vă despre ea.

7.Dăruiește oamenilor bunătate.

8.Călătoria te inspiră și te ridică la un nou nivel. Călătoria este unul dintre cei mai puternici activatori ai schimbării vieții. De fiecare dată când călătoriți, vedeți locuri noi, alți oameni, simțiți și noi perspective. Și toate acestea reprezintă “combustibilul” perfect pentru mecanismul nostru “schimbător de viață”.

9.Găsește timp pentru a face ceea ce îți place. Legea atracției sugerează că noi atragem ceea ce dorim. Doriți să aveți mai mult timp pentru a face ceea ce vă place cel mai mult? În acest caz, nu spuneți “acest lucru este imposibil”, dar începeți să găsiți cel puțin 10 minute pentru a începe.

10.Arată-ți dorința.

11.Fii sincer cu toți și fii tu însuți. Nimănui nu-i plac persoanele false. Fiți adevărați, sinceri, buni și recunoașteți-vă greșelile.

12.Nu practica ipocrizia. Arătați altora că puteți face ceva, ce pot face și oamenii din jurul dvs. Dacă doriți să atrageți tot ce este bine, trebuie să fiți și voi o sursă de bine.

13.Imaginația este foarte puternică. Imaginați-vă că visurile devin realitate. Legea atracției acționează asupra a tot ceea ce doriți să devină realitate. Dacă te gândești mereu la visul tău și ți-l imaginezi, vei contribui la realizarea lui.

14.Fii pasionat de ceea ce te interesează. Arătați entuziasmul pentru a afla ce vă interesează. Dacă sunteți cu adevărat pasionați de ceva, ar trebui să învățați cât mai multe despre acel lucru.

15.Uită de eșecuri. Nu este nevoie să vă gândiți la eșecuri. Concentrează-te pe succes și fericire.

16.Înțelege: anxietatea, stresul și frica nu contează. Uitați de frică. Dacă ne concentrăm pe eliminarea anxietății, stresului și fricii, viețile noastre vor fi mai fericite. Necunoscutul sperie, dar inima așteaptă să trăiască aventura.

17.Recunoaște că tot ce se întâmplă are un sens. Înfrângerile și pierderile au și ele un scop. Viața ne conduce uneori într-un mod foarte misterios, dar în același timp frumos.

18.Fii sincer, pentru că minciunile sunt inutile. Dacă vrei să atragi ceva curat, spune mereu adevărul și nu vei avea nevoie să ascunzi nimic niciodată. Dacă vă este rușine de ceva, recunoașteți. Niciodată nu dați vina pe nimeni pentru greșeli. Controlează-ți nemulțumirile și învață să găsești greșelile tale.

19.Trăiți ca și cum fiecare zi este un miracol. Trăiți ca și cum visele se îndeplinesc în fiecare zi, ca și cum mâine nu există. Și miracolele vor începe să se întâmple în jurul tău. Albert Einstein spunea: “Există două modalități de a trăi. Prima este ca și cum nu ar exista miracole, iar a doua este ca și cum miracolele ar fi peste tot”.

20.Fii deschis. Pentru a atrage ceea ce vrei, trebuie să ai o minte deschisă. Cu o minte deschisă, puteți obține mai multe puncte de vedere.

21.Nu lăsa școala să-ți influențeze educația. Școala nu este singurul loc în care oamenii primesc educație. Veți învăța multe și din alte surse, și din experiențe personale.

22.Învață de la toți. Trebuie să învățăm nu numai din propria noastră experiență. Multe pot fi învățate de la alții. Toți avem ceva de învățat. Acest lucru demonstrează că împreună suntem capabili de mai mult.

23.Încearcă să observi ce e mai bun în om. Dacă vedem ceva mai bun în ceilalți, ei vor vedea, cel mai probabil, ceva mai bun în noi. Și aceasta e o lege a atracției. Dacă o persoană încetează să vă dezamăgească, înseamnă că și tu ai devenit mai bun pentru ea.

24.Credeți în bogăție și libertate. Odată cu libertatea vine bogăția. Când atingeți libertatea (nu este vorba de bani), puteți face orice. Permiteți-vă să fiți fericiți gratuit și ajutați-i pe alții. Eliberarea aduce bogăție în viață.

25.Concentrați-vă pe dorințe. Atrageți ceea de ce aveți nevoie și dorințele voastre vor fi fructuoase. Nevoile vin treptat. La timpul necesar.

26.Fericirea nu poate fi cumpărată cu bani. Cu bani cumpărăm lucruri materiale. Dar bucuria și dragostea nu pot fi cumpărate, nici ambiția și succesul. Pentru bani, nimeni nu vă va vinde vise minunate sau scopul în viață. Mai mult, dându-i cuiva ultimul leu, îi puteți schimba complet viața. Iar a dvs. se va schimba din alt motiv.

27.Amintiți-vă că există întotdeauna o șansă de perfecționare. Nimeni nu este perfect în această lume. Nu te poți naște atotștiutor sau cu un talent pe care ți-l dorești. Dar vă puteți dezvolta. De ce să nu obțineți cunoștințe despre tot ceea ce vă interesează și apoi să îmbunătățiți ceea ce este cel mai important?

28.Nu cedați! Niciodată, nicăieri și nici într-o circumstanță!

29.Fii răbdător. Răbdarea este o adevărată valoare. Toată lumea visează să-și atingă obiectivele într-un ritm rapid, dar de cele mai multe ori trebuie să ai răbdare să mergi până la capăt.

30.Inspiră-i pe alții! Încercați să inspirați. Ambițiile și entuziasmul dvs. pot motiva perfect pe ceilalți. Arătați oamenilor că viața noastră este o mare călătorie. Datorită imaginației noastre, visele pot fi controlate. Dar le putem da libertate, și atunci ele vor începe să devină realitate.