3 obiceiuri pe care să le preiei de la femeile ce se îmbracă bine

Ai auzit probabil expresia „se îmbracă bine”, dar ce înseamnă ea? Unii spun că e vorba de un simț al stilului, alții se referă la haine scumpe, noi însă suntem convinși că a te îmbrăca bine înseamnă a ști câteva secrete care te ajută să arăți mereu îngrijită. Iar pentru asta nu e nevoie de mulți bani sau de sfatul stiliștilor…

Trebuie să știi ce haine ai în garderobă

Sună banal, dar de fapt, mii de femei, atunci când merg la cumpărături, nu știu cu ce vor îmbrăca lucrul nou achiziționat. Și dacă nu se găsește piesa vestimentară potrivită acasă, haina nouă va sta în dulap până se va învechi.

Este greu să duci o evidență strictă a tuturor hainelor din garderobă, dar ai putea să încerci ceva. Asortează-ți ținutele și fotografiază-le. Dacă ceva îți lipsește notează-ți undeva și ia în calcul când mergi la cumpărături.

Acest mic șiretlic o să-ți ofere încredere la shopping și o să te ajute mai repede să-ți alegi ținuta pentru o anumită ocazie.

Dezvoltă-ți gusturile 

Moda și stilul sunt niște aspecte destul de abstracte ale vieții, dacă nu te vei interesa de ele, noile colecții prezentate pe podium de marii designeri vor părea niște lucruri stranii pentru tine.

De aceea, urmărește fashion bloggerii, stiliștii, nu ignora revistele de modă. Și nu contează ce vârstă ai. Cu timpul o să începi să înțelegi la nivel de intuiție cum se asortează culorile, facturile și accesoriile.

Alegerea mărimii

Deși nu pare firesc, multe femei greșesc anume la alegerea mărimii și par astfel mai plinuțe decât sunt în realitate. Dacă haina îți este mare vei arăta caraghios, dacă e prea strâmtă vei arăta și mai caraghios ( mai ales când straturile de grăsime ies în evidență). Atunci când îți alegi mărimea și modelul, gândește-te mai întâi dacă te vei simți confortabil. Femeia care nu se simte bine în ținuta sa emană o energie respingătoare.