3 Modele de rochii învechite pe care să nu le mai porți în vara anului 2020!

O rochie frumoasă și la modă este cheia unei imagini de succes! Îți va sublinia feminitatea și te va ajuta să creezi o ținută pe gustul tău. Doar că nu toate modelele merită să fie prezente în dulapul tău în anul 2020. Unele dintre ele au devenit demult neactuale și deja sunt considerate un semn de prost gust.

Mai jos vei găsi trei modele de rochii învechite, pe care ar fi mai bine să nu le îmbraci în primăvara și vara anului acesta!

1.Rochia cu basc

Acest model de rochie cu basc a fost cândva incredibil de popular. Designerii chiar au reușit să decoreze cu acest element și alte piese vestimentare: bluzem salopete, rochii și fuste. Femeilor din întreaga lume le-a plăcut să îl poarte, pentru că evidențiază șoldurile și face vizual talia mai subțire. În ciuda acestui fapt, în 2020, astfel de rochii sunt considerate învechite. Este mai bine să renunți la acest model și să cumperi exemplare la modă cu croială parte peste parte sau legătură în jurul taliei.

2.Rochie din dantelă

Dantela este un material care poate arăta scump sau din contra, incredibil de ieftin și demodat. Cel ieftin este ușor de recunoscut prin strălucirea sa și cantitatea mare de sintetică în compoziție. Din cauza acesteia, materialul își pierde rapid aspectul estetic. Ar fi bine să uiți de rochiile din dantelă. Alege modele din dantelă de bumbac, pentru a arăta mult mai stilat.

3.Rochia cu multe accente

În 2020, vectorul modei este îndreptat către minimalism. Designerii ne îndeamnă să optăm pentru modele simple și concise de rochii. Cele cu multe accente, cum ar fi strasuri, linii contrastante, fermoare și alte elemente de decor ar trebui lăsate în trecut. Dacă îți dorești o rochie mai deosebită, încearcă să alegi un imprimeu floral interesant sau accesorii elegante.