3 cele mai frecvente greșeli în fotografie, care aproape toate femeile le comit

Axile urâte și un nas mare: de ce oamenii fac astfel de greșeli în fotografii și cum să le evite?

Este important să cunoaștem câteva momente importante ale fotografiei. De acord, este neplăcut să vezi în oglindă o imagine frumoasă, iar pe poză viceversa. Multe femei s-au confruntat cu această problemă. Datorită câtorva reguli simple, vă puteți îmbunătăți semnificativ fotografiile și puteți scăpa de complexe.

Pentru nimeni nu este un secret că mulți oameni au complexe din cauza pozelor. În oglindă ne placem, dar în fotografii găsim ceva neatractiv. Drept urmare, avem senzația că oamenii ne văd așa: strâmbi, cu nas mare și ochi asimetrici.

1. Tăierea anumitor părți din corpul persoanei fotografiate

Aceasta este o problemă cu încadrarea incorectă și nu este nimic de care să vă faceți griji. Ei bine, nu orice femeie ar trebui să cunoască elementele de bază ale compoziției, dacă în viață nu are nevoie de aceste cunoștințe. Acest lucru se întâmplă din diverse motive: cineva nu înțelege elementele de bază ale compoziției, cuiva i se pare frumos, iar cineva se complexează din cauza frunții late.

Dar aici este important să înțelegeți un lucru: tăind fruntea în fotografie, o faceți vizual foarte mare. O persoană nu vede imaginea completă, prin urmare o completează în imaginația sa. Și de cele mai multe ori, se pare că ai o frunte incredibil de uriașă, care nu are început sau sfârșit.

În plus, nu tăiați niciodată o bucată din bărbie. Prin tăierea unei bucăți din bărbie, te transformi într-un mic copil jignit care nu a format un oval clar al feței. Nemaivorbind că valoarea artistică a unui astfel de tablou este complet pierdută.

Asigurați-vă că totul se potrivește în cadru: atât fruntea, cât și bărbia. Desigur, un fotograf profesionist poate face un portret foarte aproape și poate decupa corect o porțiune a frunții.

2. Pliuri în zona axilei

Să fim sinceri: un pliu urât în zona axilei nu aduce nicio plăcere estetică. Nu este nimic în neregulă cu axilele în sine, aceasta sunt o parte obișnuită a corpului care nu trebuie să ne intimideze. Dar una este să ridici frumos mâna și cu totul alta să o apeși pe corp, astfel încât între axilă și corp să se formeze un pliu neplăcut (sau chiar trei deodată).

Cum poți evita asta? Nu apăsa niciodată mâna pe corp. Acest lucru este urât din mai multe motive și iată două dintre ele: în primul rând, apare acel pliu inestetic, iar în al doilea rând, mâna pare de câteva ori mai groasă decât este de fapt.

Cel mai bine este să-ți miști ușor brațul în lateral sau să te relaxezi complet, astfel încât să atârne liber. Alternativ, ridică mâna în sus sau pune-o după cap.

Desigur, toate acestea sunt valabile doar pentru fotografiile în haine cu umerii și axilele la vedere. Un hanorac mare nu va avea această problemă, așa că vă puteți ține de mâini așa cum doriți.

3. Nasul mare

Există o astfel de legendă: dacă faci o fotografie de sus, atunci fața va arăta mai subțire, mai frumoasă și mai estetică. Mai subțire – da. Dar frumoasă? În cele mai multe cazuri, nu.

Cadrul de sus este potrivit doar pentru femeile cu proporții perfecte ale feței și un nas foarte mic. Aproximativ o treime din fotografie va fi ocupată de nas. De asemenea, fruntea tot va arăta uriașă, ceea ce, nu este bine deloc.

Atunci cum sa faci astfel de poze? Ideal – drept sau doar puțin de sus, doar puțin, astfel încât fața să devină mai subțire, dar nasul și fruntea să rămână adecvate ca mărime.

Este nevoie doar de puțin timp și experiență!