Schimbă mai des mănușile. Cele 22 de reguli ale unei femei adevărate

Femeile înțelepte nu se nasc, ele devin. Pentru ca să se afirme și să fie fericite, în special, femeile trebuie să aibă o experiență bogată de viață, bazată pe greșeli amare, dar și pe victorii dulci. Și pentru că de cele mai multe ori zicem că anume cu vârsta căpătăm înțelepciune, de ce să așteptăm până la bătrânețe, dacă putem urma aici și acum câteva reguli.

1.O femeie adevărată conștientizează cât de norocoasă este că s-a născut femeie.

2.Mitul că femeile îmbătrânesc mai repede decât bărbații a fost inventat de bărbați.

3.O femeie trebuie să aibă grijă doar de oamenii apropiați și de cei bolnavi. În celelalte cazuri, bărbatul este responsabil.

4.Cu cât femeia are mai multe activități sau pasiuni, cu atât mai puțin se va implica în treburile bărbatului.

5.O femeie nu ar trebui să se grăbească să fie umărul pe care plâng bărbații ghinioniști. Ei trebuie să-și rezolve singuri problemele.

6.Dacă o femeie dorește să arate bine când întâlnește pe cineva întâmplător, atunci ea ar trebui să învețe să arate bine întotdeauna: chiar și atunci când duce gunoiul.

7.Chiar dacă o femeie își coase singură hainele, ar trebui să spună tuturor că merge la croitor sau se îmbracă de la magazine scumpe.

8.Relația femeii cu banii trebuie să fie una simplă: dacă îi are, ar trebui să-i poată cheltui. Dacă nu-i are, nu ar trebui să fie deranjantă de asta.

9.Indiferent de modul în care o femeie este constrânsă din punct de vedere financiar, în garderoba ei ar trebui să mai fie cel puțin o blană și o pereche de pantofi scumpi.

10.O femeie adevărată ar trebui să arunce blana de pe umeri în brațele unui domn și să uite de aceasta până la momentul plecării.

11.O femeie își poate permite capricii și o schimbare de dispoziție, un bărbat – nu.

12.Nu te grăbi să alungi un bărbat de lângă tine. Cu cât mai mulți bărbați te înconjoară, cu atât ești mai atractivă pentru ceilalți.

13.Alături de un bărbat, o femeie are dreptul să facă doar ceea ce îi place. Este obligația bărbaților să îndeplinească capricii străine.

14.Indiferent cât de plăcută este seara petrecută cu un bărbat, o femeie ar trebui să petreacă noaptea acasă. Nu contează că este deja miezul nopții, atât timp cât soarele nu a răsărit, seara continuă.

15.Lacrimile sunt o armă puternică a femeilor, dar care ar trebui folosită cât mai rar. Femeia care plânge des nu cauzează compasiune, ci iritare.

16.Dacă o femeie nu dorește să răspundă la o întrebare, este suficient să zâmbească. Adesea zâmbetul are un efect dezarmant.

17.O femeie poate fi versatilă și bine citită. Dar fără abilitatea de a vorbi „despre orice și despre nimic”, ea nu va fi considerată un interlocutor interesant.

18.La începutul carierei, o femeie nu ar trebui să-și declare imediat toate abilitățile. Cu cât va fi mai subestimată la început, cu atât mai multe șanse va avea în rezultat.

19.O femeie ar trebui să-și cunoască meritele, dar nu ar trebui să le spună niciodată.

20.Capacitatea unei femei de a se dezbrăca frumos – fascinează. Abilitatea de a se îmbrăca frumos – încântă.

21.Îți dorești un atașament deosebit din partea bărbatului? Nimic mai simplu! Încă de la început învață-l să cheltuiască bani și timp pentru tine.

22.Pentru a-și menține tonusul, femeia trebuie să schimbe din când în când câte ceva: mănușile, serviciul sau soțul. Dacă ai noroc cu soțul, schimbă mai des mănușile.