20 de Adevăruri aspre despre Viață, care te vor motiva să acționezi acum!

Viața reprezintă un lanț extraordinar și imprevizibil de episoade. Unii dintre noi încearcă să se țină cât mai departe de lucrurile riscante, iar alții din contra, se bucură de toate oportunitățile oferite de viață.

Cât de mult nu ai încerca să îți controlezi viața, mai devreme sau mai târziu ea te va surprinde. În aceste momente, tot ce îți mai rămâne să faci este să înțelegi și să accepți câteva adevăruri importante, dar dure despre viață.

1.Începem să murim din ziua în care ne-am născut. Timpul care ne este dat pe acest pământ trebuie folosit la maxim.

2.Mai mult de atât, toată lumea pe care o cunoști va muri. Nu este în puterile tale să schimbi acest lucru. Ai grijă de oamenii dragi cât sunt aici alături de tine, pentru că mâine pot să nu mai fie cu tine.

3.Banii nu sunt sinonimul fericirii. Dacă în viața ta nu există fericire, nicio sumă de bani nu va schimba asta. Nu poți cumpăra adevărata fericire.

4.Experiența este cea mai bună investiție. Încearcă să investești banii pe care îi ai în educație și impresii, și nu în obiecte. Toate sunt trecătoare, dar experiența pe care ai adunat-o va rămâne cu tine pentru totdeauna.

5.Și oamenilor buni li se întâmplă lucruri rele. Uneori, cei mai buni, cei mai curajoși și cei mai sinceri oameni mor primii.

6.Nu vei reuși să le faci pe plac tuturor. Încearcă să te bucuri pe tine în primul rând.

7.Trebuie să îți accepți emoțiile. Încetează să îți negi emoțiile. Fie că e vorba de dragoste, ură sau gelozie. Acceptă-ți neajunsurile, acceptă-ți firea. Dacă privindu-te în oglindă îți vei vedea doar neajunsurile, riști să îmbătrânești prematur.

8.Atâta timp cât îți vei căuta cu disperare fericirea, ea va trece pe lângă tine. Nu pierde timpul în căutarea unui lucru care mereu îți scapă. În caz contrar vei rata frumusețea acestei lumi.

9.Fii responsabil pentru acțiunile tale. Doar tu ești persoana responsabilă de realizările, eșecurile și de toate ce ți se întâmplă în acest moment. Viața ta este în mâinile tale.

10.Nu te strădui să devii perfect. Trăiește viața adevărată, dar nu în așteptarea idealurilor. Neajunsurile noastre ne fac să fim unici și speciali.

11.Îți vei pierde talentul dacă nu îl vei antrena. Din moment ce natura ți-a oferit un astfel de dar nu trebuie să îl irosești.

12.Învață să trăiești cu ziua de azi. Doar ziua de azi are importanță. Timpul este cel mai prețios lucru pe care îl ai în lume.

13.Nu mai cere milă: nimănui nu îi pasă de greutățile tale. Dacă vrei să îți schimbi viața atunci acționează, nu aștepta mana cerească.

14.Împarte din înțelepciunea ta celor din jur. Dacă poți ajuta pe cineva, nu ezita să o faci.

15.Învață să accepți vicisitudinile soartei. Atunci când toate se duc de râpă, tot ce contează este modul în care reacționezi. Cea mai bună alegere este să nu te dai bătut.

16.Înctează să visezi și începe să muncești. Pentru succes trebuie să plătești. Pentru a obține ceva trebuie să depui mult efort. Nimeni nu a ajuns la cele mai înalte culmi din prima încercare.

17.Timpurile se schimbă. Nimic nu rămâne la fel. Oamenii se schimbă. Uneori spre bine, dar uneori spre rău. Nu poți schimba asta.

18.Fii recunoscător pentru tot ce ai. Ai un adăpost, haine curate și ce mânca la cină? Ai pe cineva drag, care te așteaptă acasă? Dacă da, atunci ești cel mai bogat om din lume.

19.Ce nu ai face, nu uita cine ești. De-a lungul vieții vei întâlni multe obstacole, însă este important să îți respecți principiile și valorile până la capăt. Nu uita cine ești și protejează ceea, în ce crezi.

20.Investește în tine. Investește în ceea ce iubești. Investește în cea mai mare pasiune a ta. Fă totul ca asta să funcționeze. Fii o versiune mai bună a propriei persoane.