18 reguli de vindecare care funcționează nu mai rău decât medicamentele

Toate cele mai importante lucruri sunt în mintea noastră. Psihologii afirmă că toate bolile într-o oarecare măsură au un caracter psihosomatic, ceea ce înseamnă că, pentru vindecarea corpului trebuie mai întâi să se vindece mintea. Iar aceasta va îndruma corpul, să depune toate eforturile pentru a se însănătoși.

Iată 18 reguli de aur:

1.Mențineți o discuție calmă și prietenoasă cu cei apropiați. Când se întâmplă acest lucru, schimbul de energie pozitivă normalizează starea voastră lăuntrică.

2.Seara, ascultați muzică relaxantă calmă, de dimineață – ritmică. Să dansați și să cântați este binevenit.

3.Gândiți-vă că sunteți sănătos. De exemplu, imaginați-vă că peste o săptămână vă simțiți bine, sunteți viguros, zâmbiți undeva în stradă, într-o zi senină.

4.Consumați câte jumătate de litru de apă dimineața, după-amiaza și seara. Când beți, spuneți-vă în gând: „Sunt sănătos”.

5.Faceți sport – flotări, așezări, alergați, chiar și pe loc.

6.Făceți-vă un masaj cu mâinile unde puteți ajunge. Acordați o atenție deosebită picioarelor, pieptului, capului și gâtului, precum și zonei unde vă doare.

7.Mâncați puțin, dar de mai multe ori, de 5-7 ori pe zi. Consumați mâncare făcută acasă și cât mai sănătoasă: cereale, iaurt, pâine de casă, salate etc. Limitați băuturile, care îngustează vasele, cum sunt ceaiul, cafeaua și alcoolul.

8.Culcați-vă numai târziu de ora 22.00. Treziți-vă la ora 5.00. Înainte să adormiți, spuneți-vă: „Acum mă duc în țara vindecării”. Și somnul de amiază este foarte important când sunteți bolnav(ă).

9.Meditați în felul următor: după ce v-ați găsit poziția confortabilă, vă aruncați într-o stare de odihnă și repetați în minte timp de 5-10 minute: „Să fie toți sănătoși, să fie tot bine”. Rețineți că aceste gânduri trebuie să fie sincere și să vină din inimă.

10.Învățați să respirați corect. Inspirația aerului trebuie să fie mai mare de două ori decât expirația. Respirați încet, liber și fără mișcări bruște. Reglați respirația ori de câte ori vă amintiți acest lucru.

11.Nu vorbiți, nici măcar nu vă gândiți la boala de care suferiți. Încercați să vă gândiți la ceva plăcut, iar dacă gândurile se reîntorc la problemă, încercați să nu vă gândiți la nimic.

12.Faceți duș cu apă rece. În primele câteva zile, turnați-vă numai pe picioare, apoi în fiecare zi creșteți cantitatea, până ajungeți să intrați cu tot corpul în apă rece. În timpul acestui „tratament”, încercați să vă gândiți la vindecare.

13.Odată pe săptămână „țineți post negru” nu mai puțin de 24 de ore. În ajunul acestei zile, repetați-vă în gând: „Acest post să-mi aducă sănătatea”.

14.Deconectați complet canalele de la televizor, care vă pot transmite informații negative. Gândiți-vă numai la bine. Nu faceți lucruri care vă aduc deznădejde.

15.Ieșiți cât mai des în natură.  Dacă acest lucru nu este posibil, trebuie doar să priviți pe fereastra cerul și norii.

16.Cereți-i lui Dumnezeu ajutor.

17.Inspirați adânc, apoi încercați să vă țineți respirația, în momentul când simțiți că vreți să expirați, gândiți-vă la fraza: „Vreau să trăiesc!”. Apoi expirați.

18.Faceți o listă cu expresii vindecătoare și citiți-le în fiecare zi. De exemplu: „Sunt vindecat! Sunt deschis la un flux de energie vindecătoare. Ficatul meu (capul, rinichii etc.) este sănătos.