15 sfaturi cum să fii mulțumit de viața pe care o trăiești

Absolut totul este deja în interiorul omului când acesta se naște. Citiți mai jos 15 reguli importante bazate pe poruncile lui Dumnezeu.

1.Dumnezeu a creat omul nu pentru suferință – creația lui Dumnezeu ar trebui să se bucure de viață, să iubească și să creeze. Nu vă mai victimizați, amintiți-vă întotdeauna că există oameni care trăiesc mult mai rău decât voi.

2.Fiecare persoană este trimisă pe acest Pământ cu un scop. Toți oamenii sunt înzestrați cu talent, putere și conștiință. Darul lui Dumnezeu ar trebui folosit pentru a îmbunătăți lumea din jurul nostru, precum și pentru a ajuta pe cei mai triști ca noi.

3.Încercați să vă umpleți cu dragoste viața voastră și viața celor dragi – astfel veți atrage oameni buni, evenimente și emoții pozitive, dar și bunăstarea financiară.

4.Nu există absolut nimic accidental în viață – gândurile, cuvintele și acțiunile noastre ne formează realitatea și viitorul nostru.

5.Această regulă este strâns legată cu anterioara: gândurile voastre se materializează. Învață să gândești pozitiv și vei crea o realitate care te face fericit. Iritabilitatea, furia, gelozia și mândria atrag numai eșecuri și ghinion.

6.Indiferent de circumstanțele în care vă aflați, rămâneți întotdeauna calmi, păstrați o atitudine pozitivă, credeți în puterea voastră și în ajutorul lui Dumnezeu.

7.Încercați să ascultați vocea lui Dumnezeu – puneți-vă doar întrebarea la care doriți să primiți un răspuns și ascultați vocea subconștientului.

8.Fiecare persoană poate fi salvată cu ajutorul credinței. Dumnezeu este în fiecare dintre noi. Găsiți-l în voi înșivă și lăsați-l să vă ghideze viața.

9.Indiferent cât de mult am greșit, Dumnezeu ne iubește pe fiecare dintre noi. Cu toate acestea, Dumnezeu ne oferă mereu ceea de ce avem nevoie în acest moment.

10.Una dintre legile divine de bază este „legea asemănării”: dacă tu nu te iubești, atunci și cei din jurul tău, la fel, nu te vor iubi. „Cu ce măsură măsurați, cu această vă vor măsura și pe voi”. Cum vă comportați cu cei din jur, așa se vor comporta și cu voi.

11.Cauza nefericirii unei persoane nu este în ceilalți oameni, ci în el însuși. Informațiile despre o natură distructivă otrăvesc viața noastră și nu ne permite să fim fericiți.

12.Absolut totul este deja în interiorul unei persoane: putere, glorie, onoare și bani. Provocarea este de a elibera toate beneficiile realității din jurul vostru. Și acest lucru este posibil prin respectarea strictă a poruncilor lui Dumnezeu.

13.Nu împărțiți oamenii din jurul vostru în „răi” sau în „buni”. Dacă pentru tine un om este rău, pentru cineva este întreg universul și invers. „Nu judecați, ca să nu fiți judecați.”

14.Cunoaște-te pe sine. Cunoașterea de sine este procesul de descoperire în sine a abilităților și talentelor și a aplicării lor în lumea exterioară.

15.Pentru Dumnezeu, nu există concepte precum „vinovăție” sau „pedeapsă”. Când se întâmplă ceva este important să vă întrebați: „Cu ce scop?” dar nu „Din ce cauză?”. Cea mai bună modalitate de a-ți corecta greșelile este să arăți dragostea față de tine și față de oamenii din jurul tău.