14 Sfaturi valoroase pentru garderoba perfectă: Cum să arăți scump și la modă!

Mulți dintre noi nu își pot permite să cheltuiască mii de dolari pe garderobă. Dar, există câteva metode care îți vor face hainele să arate ca cele create de designerii renumiți. Crezi sau nu, dar o simplă schimbare de nasturi sau accesorii îți poate face ținuta să arate mai scumpă și mai elegantă. Așadar, iată 14 sfaturi care îți vor ridica statutul în ochii celor din jur!

Cum să arăți scump în orice haină

1.Hainele trebuie să ți se potrivească nu doar după stil și model, dar și să fie perfecte după mărime.

2.Folosește serviciile unei curățătorii pentru a avea grijă de haine. Desigur, este costisitor, însă astfel hainele tale te vor bucura o perioadă de timp mai îndelungată.

3.Dacă nu poți decide, în ce nuanță să îți cumperi o haină, alege culoarea neagră. Lucrurile întunecate întotdeauna arată mai scump.

4.Cumpără un aparat de călcat vertical cu abur pentru haine, căci o fustă călcată întotdeauna arată mai bine, indiferent de prețul acesteia.

5.În lădița ta trebuie să fie bijuterii de diferite stiluri. Inele mari, pandantive și brățări care îți pot accentua imaginea.

6.Poartă părul pe spate. Această coafură arată scump. Dar nu uita, că buclele tale trebuie să fie întotdeauna îngrijite.

7.Păstrează hainele corect. Dacă vei atârna un pulover de lână pe umeraș, acesta niciodată nu va mai sta ideal pe tine.

8.Combină corect încălțămintea și accesoriile.

9.Aruncă hainele, prin care poate fi văzută lenjeria ta intimă. Hainele transparente niciodată nu vor arăta scump.

10.Ai grijă de încălțămintea ta, aceasta nu trebuie să aibă crăpături sau uzuri.

11.Hainele tale trebuie să fie întotdeauna curate. Scapă de scamele și ghemulețele care nu îți avantajează piesele vestimentare.

12.Nu purta haine care au logo-uri mari imprimate, după ele se vede că sunt produse în China.

13.Cumpărând un lucru, atrage atenția la furnitură. Dacă haina ți se potrivește perfect, însă nasturii sunt din plastic ieftin, aceștia pot fi înlocuiți cu ușurință.

14.Nu economisi pe un palton elegant, este primul lucru la care va atrage atenția lumea. Ceea ce ai sub el nu mai contează atât de mult.