13 secrete de la franțuzoaice care te fac ca să arăți impecabil

Se știe deja că femeile din Franța sunt frumoase, delicate și cu gusturi rafinate în materie de modă. Franțuzoaicele de toate vârstele sunt binecunoscute pentru frumusețea lor naturală și acestea spun că nu este vorba doar de genetică, ci și de modul de viață, alimentație, încrederea în sine și dragostea pentru frumos.

Vedeți mai jos 13 sfaturi în materie de frumusețe de la femeile din Franța.

1.Încearcă să înțelegi ce îți convine cel mai bine.

Femeile franceze sunt cunoscute în întreaga lume pentru eleganța lor. Ele știu ce stil li se potrivește cel mai bine și rămân fidele acestuia.

2.Fă lucruri care îți oferă plăcere.

Băile relaxante, tratamentele de înfrumusețare, masajele și alte tratamente corporale nu sunt un lux, ci o necesitate – și nu contează cât de ocupată ești, dacă vrei cu adevărat vei găsi timp și pentru aceste proceduri.

3.Nu îți chinui corpul.

Uită de abordarea „fără durere nu va funcționa”. Francezii preferă principiul plăcerii – dacă faci ceva și te simți minunat, înseamnă că acest lucru este bun pentru sănătatea și bunăstarea ta, iar dacă acest lucru te întristează și te irită – atunci trebuie exclus din viața ta.

4.Acceptă-te pe tine însăți.

Femeile franceze știu că fericirea nu costă în mărimea hainelor pe care le porți, dar în capacitatea de a te simți bine în pielea ta.

5.Bucură-te de o masă delicioasă.

Mâncarea delicioasă a fost întotdeauna o parte a culturii franceze. Poți să îți permiți aproape tot ceea ce dorești – cu moderație, desigur. Nici una dintre prietenele mele franceze nu sunt dependente de pâine, cașcavaluri sau dulciuri, dar nici nu le-au exclus în totalitate.

6.Respectă-ți corpul.

Supraalimentarea poate duce numai la sentimente și senzații negative. Vrei ciocolată? Mănâncă, dar nu exagera.

7.Încearcă să te simți și să arăți cel mai bine.

O parte echitabilă a secretului, cum să te simțiți bine, este să arăți bine. În plus, acesta este modul în care îți arăți respectul față de tine însăți și față de lumea din jurul tău.

8.Fii tu însăți.

Fii sinceră și îndrăzneață. Chiar și un mic detaliu – un inel neobișnuit, o pereche de cizme deosebite sau o eșarfă frumoasă – îți pot exprima individualitatea.

9.Prețuiește ceea ce ai. 

Pentru a arata bine, franțuzoaicele nu așteaptă până când vor da jos toate kilogramele care le deranjează sau până când părul va crește la lungimea dorită. Învață să arăți bine în orice situație, iar dacă ochii îți vor sclipi, nimeni nu îți va observa neajunsurile.

10.Fii naturală.

Nu vrei să-ți ascunzi fața în spatele unui machiaj extravagant? Ei bine, nu face asta. Un machiaj natural, o aranjare simplă a părului, un ruj potrivit și un parfum plăcut. Asta e tot de ce ai nevoie.

11.Frumusețea nu are vârstă.

Femeile franceze știu că vârsta nu este un motiv pentru a nega oportunitatea de a arăta și de a se simți bine. Poți fi frumoasă și seducătoare indiferent de vârstă, trebuie doar să vrei acest lucru.

12.Fericirea se ascunde în lucruri mici.

Un ecler mic, dar gustos, un parfum nou, o bucată de cașcaval sau un pahar de vin…femeile din Franța înțeleg că asemenea lucruri sunt la fel de importante ca realizările importante din viață.

13.Bucură-te de viață.

Găsește lucruri care te pasionează și spune „nu” la tot ceea ce este o pierdere de timp. Concentrează-te pe ceea ce-ți place – și nimic nu te va opri!