12 sfaturi cum să ai parte de MAGIE în viața ta

Sunt câteva adevăruri universale ale vieții, care sunt aplicabile pentru fiecare – indiferent cine sunteți și câte greșeli ați reușit să faceți până acum. Deci citiți-le, gândiți-vă la ele, aplicați-le în viața voastră, iar magia nu se va lăsa așteptată.

1.Tot ceea ce vrei sa obții, începe de la un singur gând. Cel puțin ocazional, gândiți-vă ce doriți cu adevărat, imaginați-vă cum vi se îndeplinesc visele. Renunțați la sentimentul realității și la gândurile pragmatice despre cine puteți deveni dependent de trecutul dumneavoastră. Viața poate fi luată de la zero în orice moment, dacă îți dorești cu adevărat acest lucru.

2.Nici unul dintre visele tale nu poate fi „nerealizabile”. Orice doriți se poate realiza – să trăiți într-un castel, să deveniți un actor celebru, să vă cumpărați propria insulă. Dacă cineva mi-ar fi spus zece ani în urmă că o să-mi întâlnesc sufletul pereche, o să avem o familie și copii, voi avea un job care să-mi placă, aș fi râs, dar acum știu că orice este posibil.

3.Aveți un dar neprețuit, pe care trebuie să-l folosiți, să-l oferiți altora și chiar să-l împărțiți cu străini. Viața este prea prețioasă pentru a vă lăsa cartea nescrisă, cântecul doar pe foaie și visele tale neîmplinite. Nu întreba dacă ești destul de bun, talentat sau netalentat. Doar fă ceea ce-ți place, lucrează pentru ca să fii cel mai bun și atunci vei înțelege că răspunsul la toate aceste întrebări poate fi doar unul – da, da, și da!

4.Ați fost creat pentru succes și nimeni nu trebuie să vă convingă contrariul. De fapt, tocmai în succes este sensul vieții. Destul de des vă întrebați dacă sunteți demni, aveți puterea de a face acest lucru și, în general, ar trebui să faceți acest lucru, iar în acest mod vă faceți doar planuri fără să acționați.

5.Un timp ideal de a face ceva pur și simplu nu există. Viața se schimbă în fiecare zi și în fiecare minută, iar dacă mereu îți găsești scuze, nu vei reuși să faci ceva. Fă-ți o favoare – începe să-ți schimbi viața chiar de astăzi.

6.Nu uitați – numărătoare spre o mie începe de la unul. Acest pas mic vă poate duce la oportunități pe care nu vi le-ați imaginat vreodată. Un simplu apel telefonic, un email primit, o căutare pe Internet sau o întâlnire aparent întâmplătoare la o cafenea poate deschide ușile pentru oportunitățile la care nici nu ați visat. Deci, amintiți-vă o dată și pentru totdeauna – pașii mici duc la călătorii lungi și oportunități mari.

7.Intuiția dumneavoastră este navigatorul intern, iar atunci când sunteți conectată la el, poate să vă îndrepte spre calea cea bună. Cum să vă conectați la el? Doar fă ce ți se pare bine și potrivit pentru tine.

8.Nu trebuie să știți cum, când sau de ce să faceți ceva acum și aici. Când va veni momentul potrivit, veți intra absolut pregătit în aventura propusă. Veți fi surprins de faptul că soarta vă va oferi resurse, timp, bani și contacte.

9.Credeți în magie, aveți încredere în ea și amintiți-vă – totul va fi bine, chiar dacă vă pare că nu există premise pentru acest lucru.

10.Dacă ai nevoie de ajutor, cereți-l. Fiecare dintre noi este înconjurat de prieteni, amici, profesori, mentori și oameni buni care vă pot sprijini și vă pot încuraja întotdeauna când aveți nevoie.