12 legi puțin cunoscute despre karma care îți pot schimba viața

Pentru a nu mai avea frică și pentru a câștiga cunoștințe despre karmă și reîncarnare, trebuie să cunoașteți câteva legi karmice.

Ce este karma? Tradus din sanscrită, “Karma” înseamnă “acțiune”. Ea este echivalentă cu legea lui Newton: “pentru fiecare acțiune există o reacție”. Când ne gândim, vorbim sau acționăm, activăm o forță care, la rândul ei, ne va răspunde în același mod. Această forță retroactivă poate fi modificată sau oprită, dar majoritatea oamenilor nu pot să scape complet de acțiunea sa.

Această lege cauză-efect nu joacă rolul pedepsei, ci este îndreptată exclusiv spre educație sau formare.

Faptul că nu cunoști legea nu te ferește de acțiunile ei, indiferent dacă a fost creată de om sau de univers. O persoană nu poate să evite consecințele acțiunilor sale, dar va suferi numai dacă el a creat personal anumite condiții pentru suferințele sale.

Pentru a îndepărta frica și pentru a câștiga cunoștințe în lumea karmei și a reîncarnării, trebuie să cunoașteți câteva legi karmice.

1. Marea Lege

“Strângeți ceea ce semănați”. Este, de asemenea, cunoscut sub numele de “Legea Cauză- Efect”. Dacă vreți fericire, pace, iubire și prietenie, atunci ar trebui să fiți fericiți, pașnici și, de asemenea, iubitori și să fim prieteni credincioși. Ce vom trimite către Univers aceea va veni înapoi ca un bumerang.

2. Legea Creației

Viața nu apare fără motive. Ea are nevoie de participarea noastră în ea. Suntem un întreg cu Universul, atât în ​​interior, cât și în exterior. Tot ce ne înconjoară este cheia stării noastre interioare. Fii tu însuți, și înconjoară-te cu tot ce ai vrea să ai în viața ta.

3. Legea Împăcării cu Gândul

Nu poți schimba nimic dacă refuzi să accepți. Dacă vedeți în cineva dușman sau dacă vă regăsiți în cineva cu trăsături negative de caracter, atunci voi nu vă concentrați asupra celui mai înalt nivel de existență.

4. Legea Creșterii

“Oriunde nu ai pleca, acolo vei fi”. Pentru ca să creștem în suflet trebuie noi să ne schimbăm, și nu oamenii, locurile din jurul nostru. Singurul lucru pe care îl avem în viață este noi înșine, iar acesta este singurul factor asupra căruia avem control. Când vom schimba ce avem în inimile noastre sau pe noi înșine, viețile noastre se vor schimba și ele.

5. Legea Responsabilității

Dacă ceva nu este în regulă în viața mea, înseamnă că ceva este în neregulă în mine. Suntem o oglindă a ceea ce ne înconjoară și ne reflectă, acesta este adevărul Universului. Trebuie să purtăm răspunderea pentru ceea ce se întâmplă în viața noastră.

6. Legea Legăturii

Chiar dacă ce facem ne pare nesemnificativ pentru noi, faptul că este făcut este foarte important, deoarece tot ce este în Univers este interconectat. Fiecare pas duce la următorul pas și așa mai departe. Nici primul pas, nici ultimul nu au putut fi mai importante, deoarece ambele au fost necesare pentru această sarcină. Trecutul, prezentul și viitorul sunt interconectate.

7. Legea Concentrării

Nu puteți să vă gândiți la două lucruri în același timp. Din acest motiv, atunci când atenția noastră este concentrată asupra valorilor spirituale, așa sentimente scăzute precum lăcomia sau furia devin imposibile pentru noi.

8. Legea Recunoștinței și a Ospitalității

Daca credeți că ceva este adevarat, atunci într-o zi veți fi invitați să arătați că acest fapt este adevarat.

9. Legea Aici și Acum

Când privim înapoi ca să ne amintim ce a fost sau ne îngrijorăm de viitor, de fapt nu putem să ne simțim complet aici și acum. Gândurile vechi, comportamentul și dorințele vechi ne împiedică să dobândim altele noi.

10. Legea Schimbărilor

Istoria va fi repetată până când vom afla lecția care ne va schimba calea.

11. Legea Răbdării și Recompensei

Orice recompensă necesită muncă inițială. Premiile de valoare eternă necesită răbdare și muncă grea. Adevărata bucurie vine atunci când facem ce ne-am gândit să facem și când înțelegem că la timpul cuvenit vom primi o remunerație.

12. Legea Sensului și a Inspirației

Tot ce depuneți, vă veți întoarce. Valoarea reală a oricărei munci este un rezultat direct al energiei și dorinței care a fost investită. Fiecare contribuție personală este o contribuție la un tot întreg. Contribuțiile lipsite de importanță nu afectează întregul și nu-l pot reduce. Tot ce se face cu dragoste poate inspira întregul.