11 motive pentru care un bărbat bun nu te va înşela niciodată…

Când spun că n-am înșelat și nu voi înșela niciodată femeia iubită, sunt întrebat, cum de sunt sigur că acest lucru nu se va întâmpla? De fapt, există mai multe motive pentru care un bărbat bun nu se va gândi niciodată să-şi înșele partenera …

1. Un bărbat bun apreciază ceea ce are

Acesta este un motiv important. Cu cât mai mult îţi prețuiești femeia, cu atât mai valoroasă este pentru tine și cu atât mai puțin vrei să riști să o pierzi sau s-o rănești.

2. Un bărbat bun este mai presus de dorințele sale primare

Monogamia este o alegere. Este o promisiune făcută persoanei iubite, de a-i fi loial. Un bărbat bun va rezista dorințelor sale primare, de dragul unei alegeri mai importante, pe care a făcut-o pentru sine.

3. Un bărbat bun apreciază iubirea mai mult decât o aventură trecătoare

Când ești într-o relație, satisfacția – nu este doar s*xul. Relațiile bazate numai pe atracția s*xuală sunt trecătoare și se rup la primele dificultăți. Însă, atunci când doi oameni se iubesc și se respectă reciproc, ei pot experimenta împreună multe lucruri. Când un bărbat bun își găsește femeia sa, el nu va risca pentru câteva minute de plăcere s*xuală (pe care o poate obține acasă).

4. Un bărbat bun are conștiință

Este simplu, dar important. Sentimentul constant de vinovăție pentru că înșeli femeia pe care o iubești și necesitatea de a te preface că totul este bine – este ceva incredibil de dificil pentru o persoană conștientă.

5. Un bărbat bun respectă femeia din viața sa

Trădarea – este lipsa de respect. Este ignorarea sentimentelor altei persoane, datorită unei dorințe pe termen scurt. Și nu este doar ceea ce vrei, ci ceea ce vrei în detrimentul prietenei /soției tale. Trădarea este o minciună, este distrugerea încrederii, este un lucru pe care nu-l faci persoanei pe care o respecți.

6. Un bărbat bun nu are nevoie să-și crească respectul de sine din contul numărului de femei în pat.

El este suficient de încrezător să nu demonstreze nimănui că poate “obține orice”. El se consideră deja bărbat şi dovedește acest lucru prin credința față de femeia lui.

7. Un bărbat bun se respectă

Sinceritatea – este să faci totul bine, chiar și atunci când nimeni nu te vede. Unii bărbați nu înșală de teama să nu fie prinși, însă bărbații buni rămân fideli, chiar dacă nimeni nu va afla despre asta. De ce?  Când ești de acord cu o relație, îi faci o promisiune nu numai partenerei, ci și ţie, că vei face față acestei responsabilități.

8. Un bărbat bun nu caută căi ușoare

Trădarea – este o cale ușoară de a scăpa de relațiile proaste. Să fugi de responsabilitate pentru a te despărți, făcând ceva stupid și forțând-o să încheie totul. Aceasta este o modalitate de a evita problemele, nu de a le privi în față și a le soluționa ca un adult.

9. Un bărbat bun își prețuiește reputația.

Numele de trădător afectează nu numai viața personală. Îi face pe oameni să te privească diferit. Dacă ai trădat o persoană despre care spuneai că o iubești, cum alţi oameni cu care nu ai o relație atât de strânsă, pot avea încredere în tine?

10. Un bărbat bun nu-i va întoarce niciodată spatele unui prieten

Într-o relație fericită, nu sunteți numai iubiți și parteneri, ci și prieteni. Cei mai buni prieteni. Iar un bărbat bun nu-şi va trăda niciodată prietenul.

11. Un bărbat bun nu are timp să înșele

Dacă nu este ocupat cu munca, el petrece timpul cu femeia iubită, pe care deja o are.