10 trucuri de frumusețe care te vor ajuta să arăți mereu impecabil

Orice fată visează să arate mereu impecabil pentru a impresiona reprezentanții sexului puternic. Însă dimineața, nu toate fetele au timp suficient pentru machiaj. Prin urmare, de regulă, totul se face în grabă: fondul de ten poate fi aplicat înainte de a ieși din casă, iar machiajul ochilor și buzelor poate fi efectuat în drum spre birou.

Am adunat pentru tine 10 trucuri de frumusețe care te vor ajuta să arăți mereu impecabil.

1. Folosește un cub de gheață pentru un machiaj rezistent

Pentru o nuanță uniformă a pielii și pentru un machiaj rezistent pe tot parcursul zilei, este recomandat să ștergi tenul cu un cub de gheață înainte de aplicarea produselor cosmetice, în special în zilele toride.

2. Spune NU eyeliner-ului de nuanță neagră

Cu excepția cazului în care îți dorești ca ochii să pară vizual mai mici. Însă dacă îți dorești un aspect mai expresiv, atunci folosește un eyeliner de altă culoare – verde, albastru, etc.

3. Pentru a obține efectul de gene groase, folosește un creion negru pentru ochi.

Pentru a obține efectul de gene groase, apelează la următorul truc: ia un creion negru pentru ochi și umple golurile dintre rădăcinile genelor.

4. Alege corect nuanța rujului

Mai aplici rujul pe dosul mâinii atunci când alegi nuanța? Pentru a alege culoarea potrivită, aplică rujul pe vârful degetelor, deoarece aici nuanța pielii este aceeași ca pe buze.

5. Poartă mereu un ruj roșu în geanta cosmetică

Rujul roșu ar trebui să fie mereu în orice geantă cosmetică. Datorită acestuia, nu va trebui să îți faci prea multe griji în privința machiajului, deoarece rujul având o nuanță aprinsă, va accentua perfect trăsăturile frumoase ale feței, oferindu-ți mai multă încredere în tine.

6. Pulverizează parfumul mereu pe umeri și pe spate

Unde aplici parfumul? Pe gât sau la încheietura mâinii? Află că cel mai bine este să pulverizezi parfumul pe umeri și pe spate. Prin aplicarea parfumului pe aceste zone ale corpului, aroma se va deschide într-un mod special și va fi mult mai persistentă.

7. Optează pentru o manichiură simplă

Renunță la design, nu mai este în vogă, iar unghiile arată mult mai îngrijite când sunt vopsite cu o singură nuanță.

8. Folosește oja cu sclipici pe unghiile crescute

Nu ai reușit să faci programare la manichiură, dar mâine ai deja o întâlnire foarte importantă? Ce să faci cu unghiile crescute? Oja cu sclipici vine în ajutor. Doar aplică un strat de ojă cu sclipici pe unghii și manichiura va fi perfectă.

9. Adu-ți la viață rimelul uscat

Pentru a-ți readuce la viață rimelul, este necesar doar să scufunzi tubul timp de 10 minute într-un pahar cu apă fierbinte.

10. Ondulează corect părul

Ondulează șuvițele spre exterior, astfel vei accentua trăsăturile frumoase ale feței. Buclele create spre interior nu vor face decât să-ți acopere fața.