10 Sfaturi valoroase de la bunica, de care ar fi bine să nu uite nicio femeie!

Atunci când vine vorba de sfaturi utile pentru viață, bunica este cel mai bun învățător. Ea știe să facă mâncare bună și nu numai. Și în materie de frumusețe sau viață de familie, bunica are o mulțime de rețete secrete la care ar trebui neapărat să luăm aminte!

Am întrebat-o ce sfaturi de viață ar da femeii tinere de astăzi, bunica s-a uitat lung la mine, a surâs iar apoi mi-a spus:

1.Niciodată nu te chiti în fața bărbatului. Lasă acest proces să fie o taină pentru el!

2.Mâncarea din farfuriile voastre trebuie să aibă cât mai multă culoare. Cu cât mai multe culori, cu atât mai multe vitamine conține!

3.Dacă soțul tău trebuie să se întoarcă acasă, iar mâncarea nu este gata și tu nu ești pieptănată, alege pieptănatul. Întâlnește-l frumoasă. Lasă-l să te admire cum atrăgătoare îi termini mâncarea, decât să-l aștepți cu masa plină dar neîngrijită.

4.Evită cuvintele urâte, ele îți fură feminitatea!

5.Evită mila față de bărbat. Ei s-au născut mai puternici decât femeile. Fiindu-ți milă de bărbat, îi furi din bărbăție. Nu-l jeli, inspiră-l!

6.Încă din copilărie, învață-ți copiii să gândească și să vorbească despre tatăl lor cu respect. Mai ales dacă ai un fiu, acest lucru îl va face mai puternic și mai influent. Pentru că fiecare băiat este o continuare a tatălui său!

7.Renunță la mâncare după apusul soarelui!

8.Caută întotdeauna ceea ce îți place și fă asta chiar dacă soțul tău este împotrivă. Evită certurile pe acest subiect și, zâmbind, revino la ocupația preferată. Cu timpul, el se va obișnui și va înceta să bombănească. Iar buna dispoziție a ta îi va încălzi inima!

9.Fii tu însuți că tinerețea nu se mai întoarce. Fiecare zi trebuie prețuită!

10.Găsește motiv pentru a te bucura și a râde mai des. Zâmbetul femeii înlătură povara grea a dificultăților vieții de pe umerii bărbatului!