10 sfaturi foarte simple, care te ajută să arăți mai bine în doar 30 de zile!

Frumusețea va salva lumea! Sunt de acord cu această expresie. O fată sau o femeie ar trebui să fie frumoasă nu numai la exterior, ci și în interior. O persoană frumoasă este o persoană sănătoasă. Nu-i așa?

Astăzi vreau să vă împărtășesc obiceiurile mele care mă ajută să îmi mențin aspectul îngrijit cu remedii casnice.

Îngrijește-ți părul

Imediat după ce îmi spăl părul, aplic pe capete câteva picături de ulei de mentol. Acesta hidratează buclele și previne apariția mătreții.

Piele netedă

Un alt produs favorit de al meu este uleiul de amarant. Mă salvează de riduri mici, vergeturi nedorite și chiar micile cicatrici.

Corp catifelat

Aplică un scrub de smântână și sare de mare pe întregul corp cu ajutorul unei mănuși speciale. Acest remediu contribuie la o hidratare excelentă și o exfoliere blândă.

Nu uita de gene

Găsește un tub de rimel uscat, spală-l bine în interior cu o perie și săpun. Apoi, picură puțin ulei de germeni de grâu și aplică-l pe gene înainte de a merge la culcare.

Călcâie ca la bebeluși

Aplică o cremă hidratantă în fiecare zi înainte de culcare cu câteva picături de mentol.

Păr bogat și mătăsos

Fă o mască de păr din muștar uscat și ulei de brusture de 2 ori pe săptămână. Ține masca pe păr nu mai mult de 20 de minute.

Păr și unghii sănătoase

Mănâncă în fiecare zi câte 30 g de orice fel de nuci.

Uită de riduri

Cu o oră înainte de culcare, aplică următoarea mască pe pielea feței, gâtului și zona decolteului: 30 g de glicerină + 10 capsule de vitamina E.

Alimentație sănătoasă

Mănâncă sfeclă fiartă o dată sau de două ori pe săptămână. Aceasta curăță sângele și influențează favorabil activitatea organismului în general.

Minunea naturii

Cu 30 de minute înainte de micul dejun, mănâncă 1 lingură de semințe de in (consultă neapărat medicul) și bea apă caldă după asta. Pielea ta va deveni curată, organismul se va curăța, iar părul și unghiile vor deveni mai rezistente.