Cum să devii mai frumoasă timp de o lună. 10 sfaturi pentru toate femeile

Sfatul numărul 1. Dimineața, pe stomacul gol, mâncați o linguriță de semințe de in.

Semințele se mestecă bine, iar după înghițire se bea un pahar de apă caldă. După 30 de minute puteți mânca și altceva.

Ce efect are? Curăță minunat organismul. Pielea va deveni mai netedă și mai proaspătă. În plus, această metodă te ajută să pierzi din greutate în mod sănătos. De asemenea, semințele de întăresc părul și unghiile.

Interdicții: Semințele de in nu trebuie consumate dacă există pietre în organism.

Sfatul numărul 2. Consumați zilnic sfeclă fiartă.

Sfecla poate fi consumată la micul dejun sau la cină. S

Ce efect are? Curăță foarte bine sângele, iar sănătatea sângelui este un indicator important al aspectului frumos. Sfecla, de asemenea, acționează benefic asupra pielii și asupra funcționării organelor interne.

Sfatul numărul 3. În fiecare zi, cu o oră înainte de culcare, aplicați pe față un amestec de glicerină și vitamina E.

Amestecul este foarte simplu de preparat: pentru 30 de grame de glicerin se iau 10 capsule de vitamină E. Capsulele se străpung cu acul, iar uleiul se adună într-un recipient. Componentele amestecului pot fi cumpărate la farmacie, la un preț scăzut. Înainte de a aplica amestecul, pielea feței trebuie curățată și masată ușor cu o perie moale, astfel încât suprafața să devină ușor roșie. În această stare, celulele absorb substanțele nutritive în mai mare măsură. Există un dezavantaj – pielea devine ușor lipicioasă cât timp este absorbită glicerina. Pentru a ameliora disconfortul, utilizați un tonic revigorant.

Ce efect are? În fiecare dimineață veți observa o reacție benefică a pielii la o astfel de nutriție. Ridurile se vor dispersa, iar culoarea pileii  se va uniformiza. Amestecul este și un remediu foarte eficient împtotriva ridurilor din colțurile ochilor.

Sfatul numărul 4. În fiecare zi, mâncați 50 de grame de nuci.

Puteți mânca nuci de care vă plac.

Ce efect are? Părul și unghiile vor deveni mai rezistene după doar 2 săptămâni.

Sfatul numărul 5. La fiecare 3 zile faceți o mască pentru păr cu praf de muștar.

Masca trebuie să aibă consistența unui terci și să conțină adaos de ulei vegetal (de preferință de brusture sau germeni de grâu).

Masca se aplică pe părul ud pentru 20-30 de minute. După acest timp, se clătește părul.

Ce efect are? După o lună de utilizare obișnuită, pur și simplu nu-ți vei recunoaște părul, care va căpăta un volum uimitor.

Sfatul numărul 6. Dormiți în șosete.

Șosetele pentru somn trebuie să fie din fibră naturală, bumbac sau lână, în funcție de perioada anului. Înainte de a merge la culcare, după un duș, ungeți picioarele cu unt și câteva picături de ulei de mentă. Apoi încălțați șosetele și mergeți la culcare.

Ce efect are?  Peste o lună, tălpile vor deveni catifelate și nu vă veți mai confrunta cu crăpăturile.

Sfatul numărul 7. Îngrijirea genelor.

Veți avea nevoie de un tub gol de la rimel. Spălați-l bine înăuntru cu săpun cu ajutorul propriei perii. După ce se va usca, picurați în el ulei de germeni de grâu – remediul  de casă pentru întărirea și creșterea genelor este gata! Înainte de culcare, aplicați uleiul de-a lungul întregii lungimi a genelor cu peria.

Ce efect are?  După o lună de zile veți vedea că genele au devenit mai groase, au crescut și au devenit mai rezistente.

Sfatul numărul 8. Îngrijirea pielii corpului.

Luați un pahar de sare de mare (poate fi folosită și sarea obișnuită, de gătit, cu conținut de iod), la care adăugați un pahar de smântână. După baie, masați cu grijă întregul corp, inclusiv gâtul, cu amestecul obținut, apoi clătiți cu apă caldă. Este bine ca procedura să fie efectuată după fiecare baie. Amestecul poate fi păstrat în frigider.

Ce efect are?  Sarea elimină particulele moarte de pe suprafața pielii și dezinfectează. Dacă există coșuri mici, aceste vor dispărea în scurt timp. Smântâna, la rândul său, ameliorează efectul sării și nu-i permite să zgârie pielea delicată și, de asemenea, hrănește celulele. Utilizarea regulată va da un rezultat minunat.

Sfatul numărul 9. Din nou despre piele – faceți rost de o astfel de comoară, ca uleiul de amarant.

Componentul principal al acestui produs este squalen-ul, care, la rândul său, este unul dintre componentele principale ale pielii noastre. Uleiul este absorbit aproape 100% și este în afara competiției în lupta împotriva ridurilor, cicatricilor, arsurilor, vergeturilor și a altor probleme de piele! Uleiul de amarant poate și ar trebui să fie folosit zilnic, fiind aplicat atât pe corp, cât și pe față. Acest lucru vă va salva de o mulțime de probleme. Singurul dezavantaj al acestui ulei este prețul său.

Sfatul numărul 10. Pregătiți un amestec special pentru clătirea părului.

Adăugați în apa pentru clătire câteva picături de ulei de mentă (la 1 litru de apă – 5 picături de ulei) și clătiți părul cu acest amestec după fiecare spălare.

Ce efect are?  Acest lucru va oferi prospețime incredibilă scalpului. Acest remediu ameliorează și durerile de cap, combate efectiv mătreața și este un remediu împotriva părului excesiv de uleios.