Îndrăzneț și cuceritor: 10 tipuri de PIXIE asimetrice, cărora n-o să le poți rezista

Femeilor le place să facă schimbări, doar că nu întotdeauna au îndrăzneală suficientă pentru asta. Dacă ai părul scurt și ești în căutarea unor coafuri interesante care să se potrivească stilului tău sau ai nevoie de o schimbare, noi îți recomandăm să încerci tunsoarea pixie asimetric. Aceasta este în vogă în acest sezon, te va ajuta să arăți deosebită, va conferi părului tău volum și nu îți va fura prea mult timp pentru aranjare.

Mai jos vedeți 10 modele de Pixie asimetric, care te pot inspira pentru o schimbare de look.

1.Pixie „pletos”, cu breton lung

În special, femeile cu fața rotundă aleg acest gen de tunsoare și bretonul lung, asta fără să vorbim despre faptul că un păr rebel conferă acestora un farmec aparte.

2.Pixie cu firele din părți tăiate mai scurt

Practic, toate Pixie-urile sunt destul de ascuțite, deoarece sunt scurte. Cu toate acestea, există o modalitate de a adăuga mai mult curaj imaginii tale. Pentru acesta ai nevoie ca firele de păr din părțile laterale să fie un pic mai scurte.

3.Pixies stratificat

Cea mai bună modalitate de a-i oferi părului volum este să alegi o tunsoare multi-strat. Femeile cu păr subțire sunt avantajate de această variantă Pixie.

4.Pixie pentru păr ondulat

Foarte des, femeile cu părul ondulat cred că acest tip de tunsoare este doar pentru părul perfect drept. Poți vedea singură că Pixie arată ultramodern și cu bucle.

5.Alege Pixie în funcție de textura părului

Ca textură potrivita de păr, tunsoarea Pixie se potrivește firului nici prea gros și nici prea subțire.

6.Un Pixie poate fi aranjat în mai multe feluri

Cel mai semnificativ avantaj al unui Pixie asimetric este versatilitatea acestuia. Nu ai limite atunci când vrei să-l coafezi, aceeași tunsoare poate arăta excelent aranjat în diverse moduri.

7.Pixie extravagant

Dacă ești o fire curajoasă, poți alege o tunsoare scurtă și o culoare a părului îndrăzneață. Astfel vei întoarce toate privirile.

8.Pixie asimetric

Acest tip de tunsoare îți oferă eleganță, curaj și senzualitate.

9.Pixie foarte scurt

Nu orice femeie poate arăta atrăgătoare cu un Pixie foarte scurt, această tunsoare le avantajează, în special, pe femeile cu fața ovală.

10.Pixie asimetric pentru părul negru și subțire

Dacă ai un păr subțire, dar îți dorești o tunsoare scurtă, acest lucru este posibil cu ajutorul unui specialist de încredere. De exemplu, acest Pixie asimetric îi va oferi părului suficient volum, pentru ca tu să rămâi elegantă și frumoasă!