10 lucruri care nu trebuie luate din stradă și aduse în casă

Mai țineți minte, părinții voștri mereu vă spuneau în copilărie, să nu aduceți în casă toate fleacurile, referindu-se la faptul că pe aceste lucruri puteau să rămână microbi și bacterii, sau ele puteau fi periculoase (medicamente, sau ceea ce poate trauma). Este adevărat! Dar sunt și o categorie de obiecte, care în nici un caz nu trebuie aduse în casă, chiar dacă sunt curate și inofensive.

Banii

Monedele ( chiar și cele de hârtie) cu ușurință pot să absoarbă energia acelei persoane la care au fost în mână ultima dată. Cu o sumă mică, oricum nu veți deveni bogat, dar vă puteți “reîncărca” cu energie negativă. Prin urmare, dacă totuși v-ați decis să luați moneda găsită, atunci cheltuiți-o imediat pe ceva neînsemnat, dar în niciun caz nu o luați acasă. Banii ușori, în acest caz găsiți, trebuie cheltuiți ușor.

Cheile

Referitor la chei, nu este nici o magie aici, ele sunt pierdute de mulți oameni. Psihologii confirmă că nu este rațional să păstrați cheile găsite, oricum nu știți ce ușă deschid ele, deci de ce să aduceți gunoi în casa dumneavoastră.

Oglinda

Referitor la acest obiect, strămoșii noștri l-au înzestrat cu putere magică și totuși există multe convingeri că este posibil de manipulat oglinzile și pot (și ar trebui) să fie plasate într-un apartament pentru a crește fluxul de energie pozitivă. Prin luarea unei oglinzi acasă, puteți rupe inadecvat integritatea câmpului energetic și puteți proiecta energia ei asupra dvs. (și nu este întotdeauna pozitivă, deci este mai bine să nu riscați).

Pieptenele

Dintr-o parte cui va veni în cap să aducă în casă un pieptene străin, dar din altă parte situații de acest fel, din păcate, nu sunt rare. *El pare a fi ca nou­­! o să-l curăț cu săpun și-l voi folosi­* – principiu de care se conduc majoritatea oamenilor. Totuși, specialiștii recomandă să nu facem fapte nesăbuite, și să nu folosim pieptene străine, pentru că nu este igienic ( nu aveți de unde să știți dacă proprietarul a fost bolnav de ceva), dar în al doilea rând, în părul omului se acumulează energia și puterea vieții, iar firele de păr rămase pe pieptene păstrează informație despre om. Deci, nu puteți să preziceți dacă a fost fericit omul în cauză sau are o soartă nereușită, iar el în așa mod a încercat să transmită o parte din problemele sale.

Obiecte ascuțite

În ceea ce privește cuțitele, foarfecele, acele nu trebuie luate astfel încât nu știi în ce scop au fost folosite de către proprietarul anterior. Ar putea fi orice, de la ritualuri magice până la orice gen de luptă. Prin urmare, este mai bine să ocoliți aceste articole și în nici un caz să nu le ridicați.

Firele de ață

Chiar și firele de ață găsite nu trebuie luate în casă. Experții susțin că, de exemplu, ața roșie, de obicei se folosește pentru amulete sau vrăji de dragoste, ața albă se folosește pentru curățirea și realizarea unor rituale “ușoare”, cea neagră pentru a scăpa de blesteme. De aceea gândiți-vă bine dacă aveți nevoie de această ață?

Crucea sau icoana pectorală

Crucile sau icoanele sunt pur personale, aproape sacre, care absorb energia proprietarului. De aceea în nici un caz nu ridicați o cruce de la pământ, și mai ales nu o puneți la gât, altfel, vei lua soarta altcuiva, care poate fi foarte dificilă. Icoanele nu trebuie, de asemenea, să fie atinse, altfel va trebui să răspundeți pentru păcatele și greșelile unei alte persoane.

Bijuteriile și accesoriile

Bijuteria nu este un lucru atât de simplu cum pare la prima vedere. În primul rând, ar putea fi o bijuterie de familie care a fost dăruită de la o generație la alta, absorbind de fiecare dată o energie nouă și nouă. Deseori astfel de lucruri au proprietăți magice, în al doilea rând, pentru proprietarul anterior, același inel sau broșă ar putea fi ceva simbolic și ar putea acționa ca amuletă sau au fost folosite în ritualuri magice. Verighetele sunt de obicei aruncate, pentru a scăpa de problemele din viața personală. Doar nu vrei să atragi problemele altor persoane în familia ta?

Ceasul

Acest obiect  este foarte sensibil la biopolul proprietarului său, și nu puține cazuri au fost când o persoană a decedat, după care ceasul său s-a oprit ca prin magie. Prin urmare, este mai bine să nu încălcați această energie și să nu “încercați” suferințele și greutățile unei alte persoane. Se crede că ceasul este capabil să măsoare timpul care a mai rămas (până a te  desparte de persoana iubită, de exemplu), așa că nu-ți încerca soarta luând  ceea ce a fost inițial destinat altcuiva.

Jucăriile

Referitor la jucării, îndeosebi cele făcute de mână, ar fi putut participa la ritualuri magice (probabil că ați auzit de păpușile voodoo). Și deseori astfel de jucării se aruncă cu speranța  de a scăpa de blesteme. Dacă nu doriți să aduceți familiei tale certuri, probleme de sănătate sau dificultăți financiare, atunci este mai bine să treceți pe alături de jucăria pierdută.