10 legi ale Universului care nu trebuie încălcate. Respectați-le dacă doriți să fiți fericiți!

Universul se conduce după anumite legi. El îi împuternicește pe cei care le înțeleg și le îndeplinesc corect. Dacă doriți să trăiți fericit, trebuie să cunoașteți legile fundamentale ale Universului:

1.Legea schimbului de energie

Aceasta este legea fundamentală: energia nu dispare nicăieri. Trebuie să existe un echilibru în toate. Dacă în ceva s-a pierdut, în altceva s-a câștigat, deci pentru a obține ceva, trebuie să renunțați mai întâi la altceva.

Legile Universului se aplică în toate domeniile vieții:

Nu vă puteți îmbogăți datorită economiilor permanente. Dacă nu cheltui deloc, banii vor înceta să vină în viața ta. Dacă vrei să fii iubit – iubește. Dacă dorești să fii fericit – fă pe cineva fericit.

Determinați problema care vă aduce dezechilibru, rezolvați-o și armonia va fi restabilită. Este important să se stabilească un schimb echitabil. Dacă dați mai mult decât veți lua, veți rupe echilibrul și te va duce la epuizare emoțională.

2.Legea libertății și a alegerii

Toată lumea în orice situație se confruntă cu o alegere, iar această alegere depinde numai de fiecare, respectiv, fiecare este responsabil pentru deciziile și acțiunile sale!

3.Legea abundenței

De ce cineva are totul iar altcineva nu are nimic? Care este diferența dintre o persoană de succes și una care nu poate merge pe calea cea bună? Oamenii de succes cred întotdeauna în ei înșiși, cred în visele lor, cred în unicitatea lor și că universul este abundent. Ei știu sigur că au un dar, talent sau abilitate pe care îl poate oferi lumii!

4.Legea atracției

Ceea ce ai în tine aceea atragi. Faptul că cauți numai reduceri și mergi numai la magazine sociale atrage doar sărăcia. Dacă vă răsfățați, atunci viața vă răsfață. Dacă te dezvolți spiritual, atunci Universul îți dă noi impresii, emoții, cunoștințe interesante. Dacă sunteți o femeie adevărată care se apreciază și se iubește, vei atrage un adevărat bărbat.

5.Legea evoluției

Dacă nu doriți să vă “blocați” înainte de timp, încercați să căutați noi domenii de activitate, un mediu nou, abordări noi pentru rezolvarea sarcinilor de rutină, dezvăluiți potențialul vostru creativ.

6.Legea rațiunii

Ancheta nu depășește niciodată cauza și nu o precede. Tot ceea ce se întâmplă în viață este o consecință a gândurilor și a acțiunilor noastre, iar dacă ceva nu merge bine, motivul nu trebuie căutat în lumea exterioară.

7.Legea diferențierii

Diferențierea face posibilă înțelegerea faptului că suntem cu toții diferiți și unici, ceea ce determină că fiecare are propriul adevăr și, prin urmare, propria sa cale. Diferențierea te ajută să atingi (la nivelul cunoașterii interioare) acele căi care formează calea voastră unică.

8.Legea barierei

Universul nu aruncă cu oportunități. El le trimite atunci când o persoană are un vis, o dorință și o decizie internă de a depăși obstacolele (barierele) pentru punerea în aplicare ce își dorește. Dorințele îndrăgite îi sunt date unei persoane împreună cu puterea și capacitatea necesară pentru a le realiza.

9.Legea plății

Plătim atât pentru acțiune, cât și pentru inacțiune – drept că, cu prețuri diferite.

10.Legea cererii

Dacă nu cerem nimic de la viață, atunci nu primim nimic. Cere și ți se va da.