10 fraze fenomenale de care să-ți amintești atunci când vrei să renunți

Există multiple cazuri în care ajungem la capătul puterilor și suntem gata să renunțăm. Iată în aceste momente ar fi bine să citești frazele de mai jos.

1.Viața decurge de la „Voi mai încerca o dată” până la „Renunț!”.

Este diferența dintre calea pe care o parcurgi și calea la care ai renunțat; este decalajul dintre ceea ce ești capabil să fii și ceea ce ești; este istoria din viitor în care te vei gândi cum putea fi viața ta.

2.Nu există succes fără iubire dezinteresată.

Iubirea este fundamentul progesului uman. Nu ceda. Iubește ceea ce faci, până nu vei putea face ceea ce iubești. Iubește locurile în care te afli până vei reuși să fii acolo unde vrei. Iubește-i pe oamenii cu care muncești până ce vei reuși să fii cu oamenii pe care îi iubești cel mai mult.

3.Tot ce faci din dragoste și pentru dragoste – merită.

Într-un final, asta e ceea ce te caracterizează ca și personalitate. Asta e diferența dintre viață și existență, dintre cunoaștere și realizare, dintre viața mediocră și viața progresistă.

4.Cea mai bună soluție pentru stres este capacitatea de a alunga anumite gânduri cu ajutorul altora.

Pozitivismul este o alegere. Antrenează-ți creierul așa încât să-i poți induce anumite gânduri, renunțând la cele distrugătoare.

5.Să fii pozitiv nu înseamnă să ignori negativul, înseamnă să înfrunți negativul.

Există o mare diferență și totul începe de la modul de gândire.

6.Viața tot timpul ceva oferă și ceva ia.

Acum probabil îți aduci aminte cu zâmbetul pe față despre unele lucruri, unii oameni fără de care credeai momentan că nu vei putea trăi. Ești deja sigură că dacă iubitul din clasa a 9-a te-a părăsit, viața ți-a pregătit ceva mai bun.

7.Micile drame ale vieții cotidiene nu merită să le oferim toată energia și atenția.

Demonstrează un pic mai multă inventivitate în luptele tale. Tot ce faci și tot ce spui se filtrează prin prizma a ceea ce trăiesc oamenii în acel moment și asta nu are nicio legătură cu tine.

8.Atunci când căsnicia, credința, educația ta trece prin perioade grele nu înseamnă că faci ceva greșit.

Aceste aspecte ale vieții sunt foarte complexe. Prin urmare, chiar și atunci când crezi că faci totul corect, nimic nu este simplu.

9.Circumstanțele dure creează oameni puternici. 

Greutățile ne călesc, acest lucru este incontestabil. Fără toate acele bariere din drumul nostru nu am fi fost cei care suntem astăzi.

10.Puterea lăuntrică nu știe să strige.

Aceasta se manifestă adesea numai la sfârșit de zi, când îți zici în minte „Mâine mă voi strădui să fac mai bine”.