10 Cuvinte pe care să nu le mai rostești! Ele te lipsesc de energie și putere!

Majoritatea cuvintelor, pe care le rostim în viața de zi cu zi ne influențează viitorul. Există cuvinte care atrag norocul, și există cele, care îl îndepărtează.

Dacă vei avea o atitudine igorantă față de ceea ce spui, atunci problemele nu vor ezita să apară în viața ta. Cuvintele dăunătoare nu se împart în categorii sau subtipuri. Acestea, pur și simplu, trebuie excluse din viață.

Cu cât mai rar le vei pronunța, cu atât îți va fi mai bine. Cuvintele, care îndepărtează norocul, blochează fluxurile de energie necesare pentru a comunica cu Universul.

Cuvântul „Nu”

Acesta este cel mai mare inamic al fericirii. Învață să îți formulezi gândurile astfel încât, să nu utilizezi prea des acest cuvânt. Desigur, este imposibil să nu îl pronunți deloc. Evită negările, care au legătură directă cu viitorul tău.

Cuvântul „Ură”

Ura este cel mai mare rău, care se poate naște în interiorul omului. Aceasta nu are nicio scuză. Nu trebuie să pronunți acest cuvânt, nici măcar în glumă. Îți poți exprima emoțiile și nemulțumirea prin alte cuvinte sau metode.

Cuvântul „Blestem”

Nu spune și nu dori nimănui rău prin intermediul acestui cuvânt. Răul pe care îl dorești cuiva se poate întoarce și îți poate otrăvi viața. Acest cuvânt deține o putere negativă mare, care îți poate aduce doar nenorociri în cale.

Cuvântul „Problemă”

Îți poate părea un cuvânt inofensiv, însă atunci când problemele îți dau bătăi de cap în fiecare zi, încearcă să nu îl mai pronunți, pentru că are o energie destul de negativă. Din întreaga listă, acest cuvânt poate fi considerat cel mai sigur.

Cuvântul „Sărăcie”

„Sărăcia” îți fură energia ta și a locului, în care te afli. Dacă nu dorești să pierzi norocul financiar, atunci înlocuiește acest cuvânt cu sinonime.

Cuvântul „Moarte”

Dacă îți dorești o viață lipsită de pericole pentru sănătatea ta, atunci nu pronunța acest cuvânt cu voce tare. Acesta te sleiește de puterile vitale.

Cuvântul „Niciodată”

Niciodată nu spune „Niciodată” – această afirmație are un sens profund. Chiar și într-un context plăcut, acest cuvânt îți scade din energie. Astfel distrugi pozitivismul din interiorul tău. Acest cuvânt este ca și lumina roșie a semaforului pentru toate oportunitățile și posibilitățile viitorului tău.

Cuvântul „Ghinion”

Cuvântul antonim al norocului, nu îți va aduce nimic bun în viață. Atunci când folosești acest cuvânt, vorbind despre tine, îți iai rămas bun de la succes.

Cuvintele „Nu pot”

Ba poți! Le poți face pe toate, pentru că ești un om puternic. Ești o ființă rațională, care are toate șansele de a învinge. Atunci când spui că nu poți realiza ceva, aceasta devine realitate. Spune, că poți totul!

Cuvântul „Deznădejde”

Nu există nimic fără speranță. Tu îți controlezi soarta, viitorul și prezentul. Dacă îți dorești ceva, trebuie să rămâi plin de speranță, că asta va deveni realitate.