Viața este prea scurtă pentru a ne aștepta la miracole. Ce a înțeles Alisa Freindlich doar la bătrânețe?

Cât de des îți ții ceea ce ți-ai promis? De regulă, oamenii amână în mod constant toate momentele importante din viața lor „pentru mai târziu”, deoarece le este prea lene să se ocupe de asta.

Greșelile pe care le facem sunt adesea uitate, iar experiența nu se învață până când dintr-o dată ne simțim deloc rău din cauza a ceea ce am făcut. Există un moment numit „prea târziu”. Trebuie să vă gândiți și să vă analizați propriile acțiuni mult mai devreme. În caz contrar, atunci pur și simplu nu va fi la îndemână – prea târziu, după cum se spune.
Și într-un astfel de moment o persoană începe să-i pară rău pentru sine și pentru propria sa viață și, de asemenea, ratează momentele pierdute pe care nu le-a adus la viață. Când vine cea mai importantă constatare că merită să nu mai faci „amânarea pentru mai târziu”?
Greșelile sunt necesare pentru ca oamenii să învețe din ele. La urma urmei, repetăm ​​același lucru – faci o concluzie complet diferită, rezultatul este complet diferit. Nu ca prima dată. Care este atunci principala greșeală a omenirii?

Nu acordăm atenție lucrurilor în care am greșit. Aceasta este cea mai mare dezamăgire din viață. De ce se întâmplă asta? Suntem doar ocupați cu lucruri mai importante, devenim interesați de alte lucruri, nu ne facem timp să ne analizăm greșelile.
Și abia atingând o vârstă matură, o persoană înțelege cu adevărat că a venit momentul când este prea târziu pentru a schimba ceva și a se îndrepta către ceva. Când se instalează bătrânețea, atunci ne dăm seama că am ratat un moment.
Și nu vom putea schimba asta. De ce este evaziv, te întrebi? Pentru că timpul nu poate fi dat înapoi. Și la bătrânețe, nu mai suntem atât de activi încât să putem face toate lucrurile cu aceeași vigoare ca înainte.

Oamenii gândesc prea mult, de multe ori pur și simplu nu îndrăznesc să acționeze din cauza propriei frici de a greși sau pur și simplu uită că trebuia făcut ceva.Și în timp ce stați și vă certați dacă ați făcut ceea ce trebuie, momentul va fi complet ratat. Și de ce chiar stai nemișcat, dacă poți face ceva? Pentru a evita acest lucru, este important să acționați imediat, cu viteza fulgerului.

Apoi, după cum am menționat mai sus, va fi prea târziu pentru a face ceva. Știi cât înseamnă trei sferturi? 45 de ani (bine, sau puțin mai mult). Deja suficient de mare ca să stai și să nu faci nimic, fără a extrage experiență din situațiile trăite.
Nu faceți aceste greșeli, nu amânați niciodată „pentru mai târziu” ceea ce poate fi rezolvat instantaneu.

Geniala actriță a Uniunii Sovietice Alisa Freindlich a vorbit și ea despre acest subiect, spunând că timpul este irevocabil, așa că trebuie să te gândești și să o faci aici și acum și să nu aștepți ani de zile până când ești pregătit pentru asta. Fraza Alisei Freindlich este următoarea: “Singura mea greșeală: timp de trei sferturi din viață am crezut că totul este încă înainte.”

Viața este prea scurtă pentru a ne aștepta la miracole. Totul va fi în spatele tău dacă nu apuci de șansa de a repara totul. Principalul lucru este să o faci la timp.