Un student din Alabama a mers 22 km pe jos pentru a ajunge la serviciu în prima lui zi de muncă!

Uneori, în viață se întâmplă situații neprevăzute, în urma cărora apar și mai multe consecințe uimitoare. Exact asta s-a întâmplat cu eroul istoriei pe care v-o prezentăm astăzi, un tânăr din Statele Unite ale Americii, pe nume Walter Carr.

Recent, Walter a împlinit douăzeci de ani. El avea o mașină veche care s-a defectat brusc exact cu o seară înainte de prima lui zi la noul loc de muncă: băiatul s-a angajat în calitate de hamal. Pentru a nu-și dezamăgi șeful și a ajunge la serviciu, Walter a mers pe jos, fără a merge seara la culcare. A mers din Homewood, Alabama, până în Pelham și a ajuns la serviciu la ora patru dimineața.

Familia Carr s-a mutat în Alabama după ce uraganul Katrina le-a distrus casa. Trebuiau să înceapă totul de la zero. Așa că tânărul și-a găsit un loc de muncă într-o companie de mutări și a ținut din răsputeri să ajungă la serviciu.

Pe drum a întâlnit și poliția, care s-a interesat ce făcea tânărul de culoare singur pe stradă în toiul nopții. După ce i-au auzit povestea, oamenii legii l-au servit cu o cafea și l-au dus până la destinație. După toate acestea, când despre cele întâmplate s-a aflat aproape în tot orașul, Walter a avut parte de o mare supriză.

Femeia pe care Walter trebuia să o ajute să se mute, a fost extrem de impresionată de efortul depus de student, așa că a scris o postare lungă pe rețelele sociale, a deschis o pagină de donații unde a reușit să strângă peste 30 de mii de dolari! Iar cel mai important este că șeful lui Carr a aflat despre această întâmplare și a decis să îi ofere în dar un automobil, astfel încât băiatul să poată merge la serviciu fără probleme!

Jurnaliștii locali l-au găsit pe Walter și chiar l-au intervievat. Carr s-a dovedit a fi un tip simplu, onest și harnic. El le-a povestit că are nevoie de un loc de muncă pentru a-și plăti studiile. După absolvire, tânărul intenționează să se înroleze în forțele armate și să servească patria. Ulterior, Walter intenționează se devină medic.