Un chelner o servește gratis cu un ceai pe această bătrânică în fiecare zi

În lume, sunt foarte mulți oameni buni, iar faptele lor trebuie să fie cunoscute de toți.

Această poveste este una dintre ele.

Într-o dimineață, doamna P. Oliferov a intrat într-o cafenea mică pentru a-și bea cafeaua.

În același timp, pe ușă a intrat o femeie în vârstă. S-a așezat, și-a scos mâncarea din pungă și a început să mănânce. Doamna ce urmărea situația creată, s-a gândit că atunci când bătrânica va fi văzută, chelnerul o va da cu siguranță în stradă. Se speriase puțin. Nu a vrut să vadă ce se va întâmpla.

Cu toate acestea, nu s-a întâmplat așa cum se aștepta. Dimpotrivă, chelnerul a venit și a servit bătrânica cu un ceai. Nu i-a venit să creadă. Este foarte greu să credem că încă mai există oameni capabili de fapte bune.

Seara, a povestit despre acel caz pe pagina sa din rețelele de socializare. Iar câteva zile mai târziu, tipul a fost găsit. S-a dovedit că chelnerul în cauză servește acea bătrânică aproape în fiecare zi. Deci, nu a fost un caz unic. Acest fapt plauzibil a bucurat doamna.

Apoi a devenit cunoscut faptul că este doar o parte a povestirii. Toți angajații cafenelei primesc prânzul și ceaiul gratuit. Acela era exact ceaiul pe care chelnerul îl oferea bătrânei. Îți poți imagina cât de buni la inimă pot fi unii oameni?

În unul dintre interviurile sale, tipul a recunoscut modest că tot ce face este rezultatul educației oferite de părinții săi.

Mulțumesc părinților tăi, omule!

Ți-a plăcut această întâmplare?