Un boschetar a ajuns la spital iar cei 4 câini ai săi îl așteptau răbdători la ușă!

Doctorul Chris Mamprim, care în acea zi lucra în tura de noapte la spitalul regional din Alto Vale, orașul Rio de Sul din Brazilia, a primit o persoană fără adăpost pe nume Cesar. Femeia a relatat, că boschetarul s-a plâns de o stare ușoară de boală, scrie site-ul This Is Insider.

În timp ce lui Cesar i se acorda îngrijire medicală, Mamprim a observat, că la intrarea în spital s-a adunat un grup de câini, care parcă își așteptau un prieten.

După cum a povestit femeia, acești câini arătau mult mai bine, decât câinii vagabonzi obișnuiți. Erau îngrijiți și nu arătau deloc slabi.

Cesar a povestit, că uneori el nu mănâncă și împarte mâncarea prietenilor săi patrupezi.

,,Un om simplu, care depinde de ajutorul altora, suferă de frig, foame, durere și agresivitate din partea altor oameni, s-a adeverit a fi un prieten minunat. Acești patru căței sunt o dovadă a acestui lucru, – a adăugat doctorul Mamprim. 

Eu nu știu cum este viața lui, din ce cauză a ajuns să locuiască în stradă și nu vreau să-l judec, însă îl admir pentru respectul pe care îl are față de animalele neputincioase. Acestea stăteau și îl așteptau la ușă… Acest fapt ne vorbește despre grija și dragostea lui față de acești câini.”

Acești căței adorabili nu au plecat de la ușă, până când Cesar nu a ieșit la ei – și înainte de a pleca, personalul spitalului le-a permis să mănânce pe săturate la cantină.

Tânăra doctoriță a relatat această istorioară frumoasă într-o postare pe rețelele de socializare, care a devenit virală în doar câteva zile.