Un bărbat fără adăpost hrănește zilnic pisicile străzii, însă de multe ori singur îndură foame!

Compasiunea și sprijinul sunt importante nu numai în rândul oamenilor. Dar și atunci când vine vorba de prietenii noștri mai mici. Acest lucru este bine cunoscut de către Long Dum, un bărbat care și-a pierdut locuința și trăiește la una din stațiile de tren din Thailanda. Viața fără adăpost nu este deloc ușoară, însă el nu uită niciodată de pisicile care trăiesc pe stradă și cu cea mai mică ocazie încearcă să le cumpere de mâncare.

Bărbatul câștigă bani pentru mâncare prin vânzarea de limete. Indiferent de câți bani câștigă din asta, el cumpără în primul rând ceva de mâncare pentru prietenii lui din stradă, adică pisicile, iar pentru sine alege ceva deja din banii rămași. Iar dacă nu îi ajunge, atunci el este gata să îndure foame.

Bărbatul consideră că este imposibil să lase animalele fără adăpost neajutorate, căci el le consideră a fi familia lui și știe cu siguranță că nimeni înafară de el nu le va acorda acest ajutor și grijă.

Dar iată că o întâmplare i-a adus puțin noroc lui Long. După ce o turistă l-a fotografiat și a postat imaginea pe internet, cumpărătorii au început să vină la el mai des, iar iubitorii de animale au început să îi aducă hrană pentru pufoși.

Oamenii cu inimă mare i-au venit în ajutor, i-au adus chiar și haine noi, l-au tuns și s-au oferit să-i închirieze o locuință. Dar Long a refuzat, pentru că nu-și putea lăsa animalele în voia soartei.

Ce altceva poate să fie dacă nu generozitatea și bunătatea omenească? Având singur nevoie de sprijin și ajutor, el nu uită de animalele fără adăpost.