„Trăiește-ți viața la maxim”: sfatul bunicii de 92 de ani care nu se teme să se bucure de viață așa cum își dorește

Buddy Winkle este un exemplu viu al faptului că vârsta este doar un număr care nu afectează întotdeauna atitudinea unei persoane. Eroina noastră are 92 de ani – este o persoană veselă, plină de viață și excentrică, care, în ciuda tuturor, continuă să se bucure de fiecare nouă zi.

Bunica noastră a fost introdusă în rețelele sociale de nepoata ei, a postat un videoclip amuzant în care Buddy dansează energic pe o melodie modernă. Acest videoclip a devenit instantaneu popular, neobișnuita și spectaculoasă bunica a fost susținută de mulți internauți, de altfel, de diferite categorii de vârstă.

Dar viața lui Winkle nu a fost întotdeauna atât de roz, după moartea soțului și a fiului ei, aproape că a căzut într-o depresie prelungită și și-a revenit în mult timp.

Stilul ei captivant, culorile acide aprinse și hainele stilate au devenit o adevărată „protecție” împotriva tristeții și a vieții cenușii de zi cu zi.

Și când Buddy a dobândit un număr imens de oameni cu gânduri similare pe internet, și-a dat seama că va putea supraviețui acestei perioade dificile din viața ei.

Astăzi, această bătrână pozitivă servește ca exemplu că trebuie să faci ceea ce îți place, în ciuda criticilor celorlalți.

Tu ce părere ai despre aceasta?