Talentul de a desena l-a ajutat mult: Din cauza carantinei, un tânăr nu a avut posibilitatea să își ceară iubita în căsătorie la Paris, dar a găsit o soluție

Pandemia a pus o mulțime de planuri în așteptare, în special pentru călători. Dar niciun virus nu-i poate opri pe adevărații romantici să-și exprime sentimentele! Luke și Erica se pregăteau să meargă la Paris, unde tânărul voia să o ceară în căsătorie, dar din cauza pandemiei, au fost nevoiți să anuleze călătoria. Astfel, Luke a hotărât: “Dacă nu poți merge la Paris, atunci vine Parisul la tine”.

Călătoria lui Luke și Erica nu a avut loc, dar tânărul a găsit o soluție și a făcut cererea de căsătorie pe fundalul Turnului Eiffel

Erica spune că această călătorie a fost anulată cu doar o zi înainte de plecare, iar ea a fost foarte tristă din cauză că la Paris trebuia să se întâlnească cu sora ei.

Pentru Luke, această călătorie trebuia să fie una și mai specială: cuplul se întâlnea de mai bine de 4 ani, iar tânărul cumpărase deja un inel și se pregătea să o ceară în căsătorie pe Erica.

Luke a transformat cartierul din Fredericksburg, acolo unde locuiesc, în Paris

La o săptămână după anularea călătoriei lor, Luke i-a spus iubitei sale că merge în centrul orașului Fredericksburg împreună cu fratele său. Când s-a întors, a luat-o pe Erica la plimbare și a adus-o în micul lui Paris!

Luke a desenat pe un perete Turnul Eiffel și Arcul de Triumf. Desenul a fost efectuat cu creta

A îngenuncheat în fața Ericei și a cerut-o în căsătorie, pe fundalul Turnului Eiffel

Fratele lui Luke s-a ascuns în tufiș și a făcut poze

„Am spus da iubirii vieții mele, la Paris”, a scris Erica pe Twitter

Cine știe, poate că va deveni o tradiție pentru ei și vor aranja o ședință foto de nuntă pe fundalul unui alt oraș pictat. Dar cel mai important este că nicio carantină nu i-a împiedicat să facă un moment atât de important, în unul de neuitat.