„Sunt convinsă, îngerul păzitor mi-a salvat viața!” – O întâmplare din viață, care îți va da fiori!

Această istorioară s-a întâmplat acum câțiva ani. Pe atunci, eu lucram împreună cu mama mea în aceeași companie. Se apropia Revelionul, deci și perioada petrecerilor corporate. 

Așa cum noi locuiam în suburbie, am pornit la petrecere cu automobilul. Am parcat nu departe de localul unde avea loc evenimentul, în curtea unui bloc locativ. După ce petrecerea a luat sfârșit, ne-am întors, am urcat în mașină și eram gata să pornim.

Deodată, am văzut cum de la etajul patru a căzut o pisică. Noi cu mama fiind niște oameni iubitori de animale și având acasă 2 pisici și un câine, ne-am grăbit să vedem ce s-a întâmplat.

Pisica era întreagă și sănătoasă, doar că foarte speriată. Timp de jumătate de oră am cutreierat acea casă pentru a afla unde se află apartamentul de unde a căzut pisica și cine era proprietarul. Din fericire, totul s-a încheiat cu bine. Le-am întors pisica stăpânilor, aceștia fiind foarte recunoscători și bucuroși.

În cele din urmă, am pornit de acolo, am mers timp de jumătate de oră apoi am ajuns într-un ambuteiaj. S-a dovedit, că un camion de pe banda opusă a derapat pe gheață și s-a ciocnit de un alt automobil cu pasageri. Automobilul era zdrobit în bucăți. În accident au avut de suferit doi oameni, care deja erau transportați la spital. De la polițiștii care reglau circulația, am aflat că totul s-a întâmplat cu jumătate de oră înainte de a ajunge noi acolo.

Mergeam spre casă de parcă eram în transă. Nu mă părăsea senzația, că dacă am fi pornit la timp, așa cum planificam și nu am fi mers să salvăm pisica, atunci noi am fi fost acele victime din accident.

Până în prezent îmi amintesc de această întâmplare, nu mă îndoiesc că în acea zi, îngerul meu păzitor sau al mamei ne-a salvat. El a ales anume acea metodă de a ne atrage atenția, pe care noi nu am fi ignorat-o!