Succesul te poate pândi de după colț: înainte de a se pensiona, această profesoară a devenit un model celebru

Se întâmplă ca succesul într-o carieră să vină la o persoană când nu se așteaptă deloc. Exact asta s-a întâmplat cu Nicola Griffin, o profesoară modestă de la o școală franceză din orașul englez Nottingham. Avea deja peste 50 de ani când și-a făcut în mod neașteptat o carieră de model care continuă până în zilele noastre.

Nicola divorțase de mult, iar cele două fiice gemene ale ei părăsiseră casa părintească pentru a merge la facultate. Dar nu poți scăpa de soartă și o oportunitate norocoasă a ajuns-o din urmă, când stătea la coadă la bancă. În mod neașteptat, o femeie a bătut-o pe umăr și i-a oferit o slujbă ca model – a fost atrasă de părul lung și gri al lui Nicola, care era perfect pentru a face reclamă unui șampon nou pentru pensionari.
Nicola a ezitat, dar fiicele ei au convins-o să încerce, pentru că nu avea nimic de pierdut și era interesant. Dintr-o dată, reclama la șampon a devenit o trambulină pentru cariera ei de model. Angajații agențiilor de publicitate din Londra au început să o sune și să-i ofere diverse locuri de muncă.

De atunci, ea a fost constant pe platourile de filmare, făcând reclamă pentru produse de îngrijire a pielii, lenjerie și modele de îmbrăcăminte noi.

Portretul ei a apărut în Sports Illustrated Swimsuit Issue și a stabilit un record devenind cel mai în vârstă model care a apărut vreodată în revistă.
Munca ei, a ajutat-o să se schimbe. Acum se simte mult mai încrezătoare. Nu mai are complexe cu privire la neajunsurile siluetei sale. Și deși Nicola are foarte mult grijă de ea și face sport, o face fără fanatism.
Părul îi este încă gri, iar burta ei nu este deloc plată, ca tinerele modele de fitness. Ea este ceea ce este și acesta este punctul forte al ei.

“Am burta mare, dar am nascut doi copii odată, de câte 3 kg fiecare. Stomacul meu este rotund, nu plat. Asta sunt eu. Nu țin dieta și nu folosesc photoshop. O femeie frumoasă ar trebui sa arate firesc”, a spus Nicola într-unul dintre interviurile sale.
Natura a înzestrat-o cu o înălțime de aproape 178 cm, dar în rest arată destul de obișnuit, ca o femeie din mulțime – dar acest lucru nu interferează cu succesul ei.