Poate lătra și mușca: Oița neobișnuită din Marea Britanie care se consideră un adevărat câine

Chopsy este o oiță în vârstă de 1 an din orașul britanic Bampton. De îndată ce a intrat în compania câinilor, și-a dat seama imediat că îi place să alerge pe câmp și să latre la alți câini, iar să petreacă noaptea lângă oi nu este despre ea.

Din cauza faptului că locuiește cu alți câini, Chopsy a fost atât de inspirată de modul lor de viață, încât acum nu mai există o cale de întoarcere.

Stăpâna ei, Siobhan Chirrel O’Kelly, în vârstă de 28 de ani, este de profesie dresor și a cumpărat oița pentru a dresa câinii clienților să nu atace oile. Dar totul a luat o altă întorsătură.

Iată ce spune Siobhan despre oiță:

“Chopsy vine la plimbare cu câinii, se joacă cu ei și chiar vine în grabă când o strig. Înnebunește când vede un alt câine plimbându-se lângă câmp și ea latră aproape la fel cum latră câinii la alți câini.”

Nu cred că proprietarii altor câini știu cum să se comporte atunci când Chopsy le urmărește animalul de companie. Uneori nici nu-și dau seama că este o oaie, deoarece aleargă cu alți câini, dar când oamenii observă că ceva nu este în regulă, devin uimiți și spun: „Doamne, este o oaie?”

Chopsy refuză să stea alături de alte oi. Am încercat să o încadrez în rândul oilor, dar ei îi este frică de ele și fuge înapoi.”