O scrisoare trimisă 10 ani mai târziu, care i-a destăinuit adevărul teribil

Au trecut câțiva ani de când Oleg i-a trimis acel mesaj nefericit. Treptat, Olga a îndepărtat toată tristețea și durerea provocată, ea a găsit putere de a trăi.

Ea a întâlnit un tânăr care a devenit un semn de salvare și a salvat-o de suferință.

Peste ani, Olga și Denis s-au căsătorit. Totul în viața fetei s-a îmbunătățit. Ea își amintea ocazional de trecut și nu era interesată de soarta lui Oleg. Olga l-a iertat și a învățat să trăiască fără el. Și chiar dacă ar fi apărut în viața ei, nu-i mai păsa.

Olga era fericită în căsătorie. Avea o fiică frumoasă, care trebuia să împlinească în curând 4 ani.

Dar într-o zi, Olga a primit o scrisoare. Pe plic erau scrise doar câteva cuvinte: “Pentru Olga de la Oleg.”

Fata a deschis scrisoarea cu zâmbet. Se întreba ce era acolo. Și-a amintit de ea și a decis să-și ceară scuze?

Dar curând zâmbetul dispăru de pe fața sa, fata se prăbuși pe podea, strângând scrisoarea în mână.

“Bună, dragă!

Dacă citești această scrisoare, atunci ești fericită. Iartă-mă pentru că nu ți-am putut spune adevărul în față. Am avut puterea doar de a trimite această scrisoare. Vreau să-ți spun despre faptul că m-am îndrăgostit de altcineva.
Deși e atât de ridicol.

Și acum, după câteva luni, îți scriu această scrisoare. Vreau să o citești când vei fi fericită.

Nu încerc să mă justific și nici măcar nu sper să mă ierți, dar nu pot pleca fără să-ți explic. Medicii mi-au pus un diagnostic teribil: o tumoare pe creier. Au spus că, în cel mai bun caz, o să mai trăiesc câteva luni.

Înțelege, că nu am plecat nicăieri și nu am putut să mă îndrăgostesc de alta. Tu ești totul pentru mine și îmi voi aminti zâmbetul, îmbrățișările și mirosul părului tău până la sfârșitul vieții mele. Îmi pare rău că nu-mi vei fi soție. Sper sincer că un alt tip mai demn va face asta.

Nu puteam să mor înaintea ochilor tăi și așa m-am hotărât să plec, mi-era teamă că mai târziu nu ai putea fi fericită și să te bucuri de viață.
Dragă, iartă-mă pentru că nu ți-am spus adevărul, dar nu aveam de ales. Te-am iubit mereu mai mult decât orice. Și te voi iubi până la ultima suflare …
Fii fericită … “