O poveste reală a unui tânăr care a spus „nu” la nuntă și a plecat

De îndată ce a fost întrebat dacă dorește să se căsătorească, a spus „nu” și a fugit.

Doi tineri trebuiau să se căsătorească. Ea era însărcinată în 5 luni și avea planuri mărețe cu acest tânăr care urma să devină tătic. Se întâlneau de mai bine de un an și, potrivit ei, era cel mai fericit bărbat lângă ea.

Pregătirile pentru nuntă mergeau în toi, rochie frumoasă de mireasă, limuzină și mulți bani care au fost cheltuiți pentru organizare…Și iată că se află la starea civilă și așteaptă să li se adreseze cea mai importantă întrebare din viața lor. Ea deja selectează mental intonația pentru a pronunța frumos „da”, în așa fel încât în ​​vocea ei să se simtă atât tandrețe, cât și încredere, dragoste și respect în același timp. Și iată că este întrebată dacă este gata să se căsătorească… Ea spune încrezătoare: „Da, sunt de acord”. Apoi a venit rândul mirelui. De îndată ce a fost întrebat dacă dorește să se căsătorească, a urmat o tăcere lungă, apoi a spus „nu” și a fugit.

Nimeni nu putea înțelege ce s-a întâmplat. Rudele au fugit după mire și au încercat să-l găsească, dar el s-a ascuns sau a părăsit oficiul stării civile.

Lucrurile au fost clarificate mai târziu. S-a dovedit că tânărul pur și simplu nu era pregătit pentru nuntă, dar din cauza circumstanțelor (sarcina partenerei sale), a cedat. Abia la oficiul stării civile, acesta și-a dat seama de greșeala pe care a făcut-o.

Multe fete sunt atât de dornice să se căsătorească, încât nu-și dau seama că persoana de lângă ele nu este încă pregătită. Bărbaților, din punct de vedere psihologic, le este mai greu să accepte căsătoria. Ei sunt mult mai pregătiți să fie cu cineva ocazional. Și nu contează dacă ești însărcinată sau cât de tare îți dorești să fii cu el. O fată ar trebui să poată aștepta și să nu îl preseze pe bărbatul de lângă ea: „Hai, căsătorește-te cu mine, altfel voi pleca”; „Sunt însărcinată, când mergem la oficiul stării civile?”; „Cât timp vei mai amâna căsătoria noastră?”.

Această abordare este total lipsită de respect. Trebuie să-ți respecți sufletul pereche și să nu insiști asupra căsătoriei dacă nu este pregătit. Altfel, se transformă în terorism… Este mai bine să pregătești cu blândețe un bărbat pentru decizia de a se căsători (demonstrând ce fată bună și grijulie ești și cât de norocos va fi) decât să ceri cu forța să se căsătorească.