O nucă de cocos i-a schimbat destinul. Povestea femeii care a primit darul neobișnuit de Revelion

La petrecerea de Revelion, la locul de muncă, toți angajații au primit daruri. Cineva s-a ales cu un ceainic electric, cineva cu husă pentru telefon sau cu o pereche de căști, doar Ana-Maria a primit în dar o nucă cocos. Astfel, s-au amuzat pe seama ei, colegii o considerau pe aceasta fată bătrână, care la 43 de ani nu are familie, copii, iubit și nici prieteni. Iar una dintre colegi a râs sarcastic, spunând că acum Ana-Maria are pe cine ocroti.

După cele întâmplate, femeia a izbucnit în plâns și a plecat de la petrecere, ținând în mână darul ei ciudat.

Ajungând în curtea casei, un bărbat s-a apropiat de ea și a întrebat-o ce s-a întâmplat și ce ține așa cu grijă la piept.

Ana-Maria a spus că are o nucă de cocos. Doar că ea nu știe cum să o desfacă. Bărbatul a rugat-o să îl lase să o ajute. A adus de acasă un ciocan și un cui. Au mers acasă la Ana-Maria și în timp ce încerca să desfacă nuca, femeia i-a povestit tot ce i s-a întâmplat, i-a povestit că este singură și tristă.

Apoi cei doi au băut ceai și s-au împrietenit, ieșeau des împreună, până s-au îndrăgostit unul de altul și s-au mutat împreună.

Ana-Maria și-a părăsit locul de muncă, dar la plecare a mulțumit colegilor pentru cadoul primit și le-a spus că a fost cel mai important dar din viața ei, care i-a adus iubire și împlinire sufletească.

În concluzie, Ana-Maria ne-a spus că mereu de Revelion cumpără nuci de cocos, care este un simbol al familiei lor.