O mamă a 3 copiii a fost prinsă furând mâncare. Ce s-a întâmplat după, te va șoca!

Ce ai face în cazul în care copiii tăi nu ar avea ce mânca, le-ar fi foame, iar frigiderul și dulapurile de la bucătărie ar fi goale? O femeie din SUA a trăit o astfel de situație teribilă și pentru că nu a găsit altă ieșire din situație, a mers la magazin și a furat produse alimentare. Teresa West a fost prinsă în flagrant, în timp ce săvârșea ilegalitatea.

După reținere, Teresa West se pregătea că va fi încătușată și dusă la comisariatul de poliție. Ceea ce a urmat a surprins locuitorii orașului cu întâmplarea.

Polițistul Keith Bradshaw și ofițerul Candace Spragins au fost anunțați că o persoană săvârșește un furt într-un magazin alimentar din orașul Hillsboro, statul Oregon. Aceștia au venit imediat la locul faptei. Deși au reținut-o, oamenii legii nu au încătușat-o imediat pe americancă. Au scos-o pe Teresa afară din magazin și au luat-o la întrebări.

Astfel, femeia le-a povestit polițiștilor că are trei copii adoptați pe care nu are cu ce-i hrăni. Teresa suferise o lovitură gravă la cap și nu putea să lucreze pentru o perioadă, iar copiii săi nu mâncaseră de trei zile.

„Am cerut ajutor de la asistența socială. Dar timp de trei zile, nimeni nu m-a vizitat și nu mi-a adus niciun produs.”

Femeia a furat produse alimentare, în valoare de 36 de dolari. Bineînțeles, că oamenii legii trebuiau să o amendeze, chiar dacă femeia a întors toată mâncarea la magazin. Dar polițiștii nu au dus mama la comisariat.

„Nici măcar nu este o crimă. La urma urmei, nu a făcut-o din lăcomie, ci din necesitate. Ea a vrut doar să-și hrănească copiii”, a scris Departamentul de Poliție din Hillsboro pe pagina de Facebook a instituției.

Dar povestea nu s-a terminat aici. În aceiași seară, după ce și-au încheiat munca, cei doi polițiști i-au adus Teresei și copiilor produse alimentare în valoare de 150 de dolari.

Familia a primit toate bunurile necesare: carne, legume, fructe și cereale.

„În primul rând, suntem oameni cu suflet și apoi polițiști. Polițistul Keith Bradshaw și ofițerul Candace Spragins merită laude”, se mai scrie în comunicatul instituției.

Într-adevăr, poliția ne protejează de pericole și previne ilegalitățile. Doar că poliția este capabilă să facă și alte lucruri bune pentru oameni.